Κάλεσμα Κούγια στους Big-4 να αγοράσουν την ΑΕΛ με 10 εκατομμύρια ευρώ… μαύρα!

«Περιμένω την αντίδραση των ανεξάρτητων ΠΑΕ, με πραγματικούς ιδιοκτήτες όπως ο ΝΠΣ Βόλος»!

Μετά από αρκετές ώρες και συζητήσεις και ο Αλέξης Κούγιας πήρε θέση για το θέμα της αλλαγής νομοθεσίας για την πολυιδιοκτησία και καλεί τους ιδιοκτήτες των ισχυρά οικονομικών ΠΑΕ να αγοράσουν την ΑΕΛ με δέκα εκατομμύρια… μαύρα! Περιμένει δε και τη στάση των ανεξάρτητων όπως τις χαρακτηρίζει ΠΑΕ με πραγματικούς ιδιοκτήτες, συμπεριλαμβάνοντας σ’ αυτές και τον ΝΠΣ Βόλος!

Χαρακτηριστικά αναφέρει: «Διάβασα στα μέσα μαζικής ενημέρωσης την τροπολογία της κυβέρνησης, όπου θεσπίζεται ότι σε περίπτωση πολυιδιοκτησίας, αντί υποβιβασμού των ομάδων η τιμωρία θα είναι μείον 5 έως 10 βαθμοί από το πρωτάθλημα.

Επειδή η ομάδα μου έχει ήδη εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία και έχω ανάγκη καμιά δεκαριά εκατομμύρια, κάνω ανοικτή πρόσκληση στους ιδιοκτήτες των μεγάλων ομάδων κ.κ. Μαρινάκη, Σαββίδη, Αλαφούζο, Μελισσανίδη, εφόσον μπορούν να μου τα δώσουν μαύρα, ώστε να μην τα ανακαλύπτει ο οιοσδήποτε έλεγχος, όπως έκαναν οι πρώην ιδιοκτήτες της Ξάνθης Πανόπουλος, Συγγελίδης, να έρθουν αύριο να τους πουλήσω την ΑΕΛ και να συμμετέχουμε όλοι σε αυτό το υπέροχο και καθαρό πρωτάθλημα, αφού πλέον και με το νόμο κινδυνεύουμε με αφαίρεση μόνο 5 βαθμών, για να μην διαταραχθεί η κοινωνική συνοχή, αφού εμείς στη Λάρισα άμα μας πιάσουν με την γίδα στην πλάτη στα πράσα, μπορούμε να κόψουμε την Ελλάδα στη μέση.

Λευτεριά στην Βόρεια Μύκονο, όπως είπε και χθες ο φίλος μου Μάκης Γκαγκάτσης,

Με εκτίμηση και σεβασμό
Αλέξης Κούγιας

ΥΓ. Περιμένω την αντίδραση των ανεξαρτήτων ΠΑΕ, με πραγματικούς ιδιοκτήτες, ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος, ΠΑΕ Παναιτωλικός, ΠΑΕ Ατρόμητος, ΠΑΕ ΟΦΗ, ΠΑΕ Λαμία, ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης, ΠΑΕ Πανιώνιος».