Κάλεσμα σε συνάντηση οργανωμένων του Ολυμπιακού Β.

Ανακοίνωση-κάλεσμα εξέδωσαν οι Austrian boys ενόψει της συνάντησης των οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού Βόλου, που θα γίνει την επόμενη Πέμπτη 27/8 στο ΕΑΚ. Η αναοίνωση έχει ως εξής:

“Μετά το νέο ξεκίνημα του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού Βόλου, ήρθε η ώρα και για ένα νέο ξεκίνημα και του οργανωμένου οπαδικού φορέα της ομάδας.

Με πυλώνα τους Austrian Boys, αλλά και με τη συμμετοχή όλων όσοι αποτελούν μέρος του οργανωμένου κινήματος του Ολυμπιακού Βόλου, θα πρέπει όλοι μας να προσπαθήσουμε να δυναμώσουμε την παρουσία των οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού Βόλου, έτσι ώστε να πετύχουμε το στόχο μας, που δεν είναι άλλος από τη συνεχή βοήθεια και στήριξη στην αγαπημένη μας ομάδα.
Γι’ αυτό το λόγο, καλούμε τα μέλη και τους φίλους μας, αλλά και όλους όσοι θέλουν να συμμετέχουν στη νέα αυτή προσπάθεια, την προσεχή ΠΕΜΠΤΗ 25 Αυγούστου στις 7.30 το απόγευμα στο ΕΑΚ, σε μια πολύ σημαντική συνάντηση, όπου θα καθορίσουμε τις δράσεις μας, ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς.

ΟΛΟΙ όσοι θέλουν και νιώθουν ότι πρέπει να βοηθήσουν στην νέα προσπάθεια ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ να δώσουν το παρών στη συνάντηση αυτή που θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό την παρουσία των οργανωμένων τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Τα προηγούμενα χρόνια περάσαμε δύσκολα, δεχτήκαμε επιθέσεις ..όπως ΣΤΑΘΗΚΑΜΕ ΟΡΘΙΟΙ. Η ιστορία λοιπόν δε σταμάτησε ποτέ… Στο χέρι μας είναι να συνεχίσουμε δυνατά και ενωτικά”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.