Κάλεσμα της Δήμητρας για οικονομική ενίσχυση

Αφήνοντας πίσω της το παιχνίδι της πρεμιέρας με αντίπαλο τον Φωκικό, τα μέλη της Δήμητρας Ευξεινούπολης έχουν αφοσιωθεί από την πρώτη στιγμή στο εντός έδρας παιχνίδι που ακολουθεί την ερχόμενη Κυριακή, με αντίπαλο τον ΑΟ Υπάτου, τόσο αγωνιστικά όσο και οικονομικά.

Με αφορμή την πρώτη εντός αναμέτρηση της ομάδας της Ευξεινούπολης για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, και με δεδομένο ότι η είσοδος φιλάθλων απαγορεύεται με βάση τα μέτρα για την καταπολέμηση της πανδημίας (άρα δεν μπορούν να κοπούν εισιτήρια), η διοίκηση του συλλόγου απευθύνει κάλεσμα ενίσχυσης προς την τοπική κοινωνία και τους φίλους της ομάδας.

Σε διαδικτυακή ανάρτηση αναφέρονται τα εξής: «Την Κυριακή 18/100, η Δήμητρα αγωνίζεται για πρώτη φορά στη Γ’ Εθνική κατηγορία στο γήπεδό της, με αντίπαλο τον ΑΟ Υπάτου.

Φίλοι και φίλες της ομάδας μας, η φετινή προσπάθεια είναι δύσκολη και ακριβή σε κόστος. Ζητάμε λοιπόν την οικονομική βοήθεια όλων με την αγορά εισιτηρίων και την κάρτα φιλάθλου της Δήμητρας, για να την ανεβάσουμε ακόμη πιο ψηλά.

Η Δήμητρα είναι η μεγαλύτερη διαφήμιση της κωμόπολής μας, για να γίνει γνωστή και να ακουστεί σε όλη την Ελλάδα. Περιμένουμε λοιπόν τη δική σας στήριξη και βοήθεια. Γιατί όλοι  μαζί μπορούμε»!

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.