Καλλιτεχνική Κολύμβηση: Αρχίζει η προετοιμασία για την Εθνική Γυναικών-Στη Βουλιαγμένη η Φραγκάκη

Την προσεχή Δευτέρα (14/11) αρχίζει την προετοιμασία της για νέα περίοδο, η Εθνική Ομάδα Καλλιτεχνικής κολύμβησης Γυναικών, με τις Βολιώτισσες αθλήτριες να είναι και πάλι παρούσες

Η ομοσπονδιακή προπονήτρια Αναστασία Γκούτσεβα, κάλεσε για το πρωί (10.00) της ίδιας ημέρας, στο ΟΑΚΑ, μεταξύ άλλων τις Ζωή Καράγγελου και Ελένη Φράγκου από τον σύλλογο του ΝΟΒΑ, ενώ στις κλήσεις συμπεριλαμβάνεται κανονικά η επίσης Βολιώτισσα Έλενα Φραγκάκη, η οποία όμως δεν παρουσιάζεται ως αθλήτρια του ΝΟΒΑ πλέον αλλά υπό καθεστώς μεταγραφής. Όπως αναφέρουν οι σχετικές πληροφορίες, η Φραγκάκη θα είναι πλέον αθλήτρια της Βουλιαγμένης, συνεχίζοντας φυσικά την παρουσία της στην Εθνική Καλλιτεχνικής Κολύμβησης, συνδυάζοντας την αθλητική δράση της με τις σπουδές της πλέον στην Ιατρική Αθηνών!

Συνολικά έχουν κληθεί 20 αθλήτριες στην προετοιμασία της Εθνικής Καλλιτεχνικής Κολύμβησης. Η Εθνική θα ολοκληρώσει το πρώτο στάδιο των προπονήσεων της στις 23 Δεκεμβρίου, ενώ στο διάστημα 27-30 Δεκεμβρίου θα ακολουθήσει νέος κύκλος και από 2 Ιανουαρίου κανονικά το νέο πρόγραμμα προπονήσεων.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.