Καλοκαιρινή Αυτοκινητοδρομία σε Πορταριά και Άφησσο από τον Σ.ΙΣ.Π.Α.

Ο «Σύλλογος Ιστορικού & Παλαιού Αυτοκινήτου» (Σ.ΙΣ.Π.Α), υπό την αιγίδα της «Ελληνικής Ομοσπονδίας Οχημάτων Εποχής» (Ε.Ο.Ο.Ε), διοργανώνει φέτος την Καλοκαιρινή Αυτοκινητοδρομία στην Πορταριά και την Άφησσο, αυτό το Σαββατοκύριακο 25-26 Ιουνίου 2022.
Η διαμονή μας θα πραγματοποιηθεί προαιρετικά από Παρασκευή 24 Ιουνίου σε ένα από τα δημοφιλέστερα χωριά του Πηλίου, την Πορταριά, όπου συνδυάζει την ατμόσφαιρα του αυθεντικού πηλιορείτικου οικισμού και την αξεπέραστη θέα στην πόλη του Βόλου και τον Παγασητικό. Το Σάββατο 25 Ιουνίου οι στιγμές χαλάρωσης των συμμετεχόντων θα ξεκινήσουν μέσα από μια όμορφη διαδρομή προς το παραθεριστικό κέντρο της Αφήσσου, στο Mediterraneo Sea Side Bar-Eatery.
Η Κυριακή 26 Ιουνίου θα είναι ελεύθερη ημέρα, είτε για ξενάγηση στα υπόλοιπα αξιοθέατα του Πηλίου είτε για χαλάρωση στα ξενοδοχεία με τις πισίνες και τη θέα της μαγευτικής Πορταριάς.
Τη διοργάνωση υποστηρίζει η λέσχη Vespa Club Volos, μέλος της ΕΟΟΕ.
Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα του Συλλόγου Ιστορικού και Παλαιού Αυτοκινήτου (Σ.ΙΣ.Π.Α), τηλ 6972267800 κ. Θεοχάρης Αντώνης, και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Οχημάτων Εποχής (Ε.Ο.Ο.Ε) στο 2102116583.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.