Καλωσόρισε Ντελόπουλο, Κούρτογλου, Διαμαντόπουλο, Πρατή και Κρανά ο Γ.Σ. Αλμυρού

Οι κ..κ. Ντελόπουλος, Κούρτογλου, Πρατής

Οι διοικούντες του Γ.Σ. Αλμυρού καλωσόρισαν τον κ. Ζήση Ντελόπουλο στην ποδοσφαιρική ομάδα, όπως και τον προπονητή Αλέξανδρο Κούρτογλου, τον γενικό αρχηγό Κώστα Πρατή και τον γυμναστή Αργύρη Κρανά και τον τεχνικό διευθυντή στην ακαδημία Σταύρο Διαμαντόπουλο. Αναλυτικά:

«Η Διοίκηση του Γ.Σ. Αλμυρού με το παρόν δελτίο τύπου επιθυμεί και οφείλει να γνωστοποιήσει στο φίλαθλο κοινό τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών στο αντρικό ποδοσφαιρικό τμήμα.

Το Σάββατο (21/12) πριν τον αγώνα Κυπέλλου με τον Θησέα, εκδηλώθηκε το ενδιαφέρον του κου Ζήση Ντελόπουλου, ο οποίος έχοντας και τη συνδρομή και υποστήριξη ομάδας συνεργατών του με γνώση και εμπειρία στα ποδοσφαιρικά δρώμενα ζήτησε να αναλάβει μεγάλο μέρος των οικονομικών και οργανωτικών υποχρεώσεων του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Μετά από συζήτηση με τη Δ.Ε. Ποδοσφαίρου η πρόταση του κου Ντελόπουλου και των συνεργατών του έγινε αποδεκτή.

Στις αμέσως επόμενες ημέρες που ακολούθησαν η ομάδα του κου Ντελόπουλου προχώρησε άμεσα σε επίτευξη συμφωνίας με τον προπονητή κο Αλέξανδρο Κούρτογλου, ο οποίος ήρθε στον Αλμυρό την Πέμπτη (26/12), έχοντας μια πρώτη γνωριμία με το έμψυχο υλικό του Γ.Σ.Α.

Ακολούθως παρακολούθησε την προπόνηση της Παρασκευής, ήταν στον πάγκο της ομάδας για τον φιλικό αγώνα του Σαββάτου (28/12) με τη Δήμητρα και πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση το μεσημέρι της Δευτέρας (30/12).

Ο 34χρονος τεχνικός είναι γνώστης της κατηγορίας και συγκεκριμένα του 3ου ομίλου, αφού έχει εργαστεί στο παρελθόν στον Α.Ο. Σελλάνων και στην Α.Ε. Καρίτσας. Είναι κάτοχος διπλώματος UEFA A και με μακρά θητεία σε ομάδες Β΄ και Γ’ Εθνικής.

Αναλυτικά το βιογραφικό του:

2018-2019 Α.Ο. Σελλάννων Γ΄ Εθνική – Α.Ε. Καρίτσας Α’ ΕΠΣ Κατερίνης (πρωτάθλημα & κύπελλο)

2017-2018 ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας Football League

2017-2018 Ολυμπιακός Βόλου Football League2

2016-2017 Ολυμπιακός Βόλου Football League2

2016-2017 Ολυμπιακός Χερσονήσου Α1 ΕΠΣ Ηρακλείου Κρήτης

2015-2016 Αθλόπολις Α1 ΕΠΣ Ηρακλείου Κρήτης

2014-2015 ΤΑΠ Α.Ο. Γιούχτας Football League2

2014-2015 ΤΑΠ Α.Ε Ρουβάς Football League2

2013-2014 ΤΑΠ Α.Ε Ρουβάς Football League2

2013-2014 ΠΑΕ Πιερικός Football League

2012-2013 ΤΑΠ Α.Ε Ρουβάς Football League2

2012-2013 ΤΑΠ Βατανιακός Football League2

2011-2012 Υπεύθυνος Ακαδημιών FC Arsenal Κατερίνης

2011-2012 ΠΑΕ Ηρακλής Football League2

2011-2012 ΤΑΠ Α.Ε. Ποντίων Football League2

2005-2010 Υπεύθυνος Ακαδημιών ΤΑΠ Α.Ε. Ποντίων Green Football Development Panathinaikos

Οι πρώτες δηλώσεις του κου Κούρτογλου για τη συμφωνία με τον Γ.Σ. Αλμυρού:

“Είναι τιμή μου που με εμπιστεύτηκαν οι άνθρωποι του Γ.Σ. Αλμυρού. Γίνεται μια καινούρια προσπάθεια διοικητικά, η οποία εμπνέει εμπιστοσύνη και φερεγγυότητα. Γνωρίζω που ήρθα και τι ομάδα ανέλαβα. Το έργο μας θα’ ναι δύσκολο, αλλά ο Γ.Σ. Αλμυρού έχει ειδική βαρύτητα στην κατηγορία και αποτελεί σταθερή πλέον αξία. Όλοι μαζί σαν μια γροθιά ενωμένοι θα προσπαθήσουμε να ανατρέψουμε την κατάσταση του πρώτου γύρου που σε καμιά περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στην δυναμική της ομάδας. Με πολλή δουλειά κοιτώντας κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και με απόλυτη στοχοπροσήλωση είμαι σίγουρος ότι θα καταφέρουμε, κάνοντας ταμείο στο τέλος του πρωταθλήματος, να έχουμε θετικό πρόσημο ανανεώνοντας το ραντεβού της ομάδας με την κατηγορία και για την επόμενη χρονιά, κάτι που για τον Αλμυρό πρέπει να θεωρείται αυτονόητο”.

Επίσης αποφασίστηκε από κοινού να ανατεθούν χρέη Γενικού Αρχηγού Ποδοσφαίρου στον κ. Πρατή Κων/νο, ο οποίος έχει αγωνιστεί κατά το παρελθόν στην ομάδα του Γ.Σ.Α. για 16 συναπτά έτη και είναι άριστος γνώστης της ποδοσφαιρικής τοπικής κοινότητας.

Γυμναστής της ομάδας συμφώνησε να αναλάβει κατόπιν επιθυμίας του νέου προπονητή ο κ. Κρανάς Αργύριος, γνωστός από την πρώην θητεία του για μεγάλο διάστημα στο τμήμα Στίβου του Συλλόγου.

Όσον αφορά τους στόχους που έθεσε ο κος Ντελόπουλος σχετικά με τον Γ.Σ.Α. αυτοί αφορούν στην άμεση ενίσχυση με ποδοσφαιριστές σε συγκεκριμένες θέσεις με σκοπό μια καλή πορεία στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος.

Πολύ σημαντική θεωρείται επίσης η επίτευξη συμφωνίας με τον κ. Σταύρο Διαμαντόπουλο, ο οποίος αναλαμβάνει χρέη τεχνικού διευθυντή στις Ακαδημίες ποδοσφαίρου του Γ.Σ. Αλμυρού.

Η οικογένεια του Γ.Σ.Α. ευχαριστεί και καλωσορίζει όλους τους προαναφερόμενους και τους εύχεται πολλές και μεγάλες επιτυχίες με τον ιστορικό μας Σύλλογο».

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.