«Καμία σπαταλημένη ευκαιρία», το σύνθημα Αμανατίδη στους παίκτες

Μία δυνατή σε ένταση προπόνηση έκαναν στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού την Τετάρτη οι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου, με τον Περικλή Αμανατίδη να κάνει στο τέλος αυτής σε σύντομη ομιλία του στους ποδοσφαιριστές αναφορές στο πρωτάθλημα, που αρχίζει την επόμενη βδομάδα και να τους εφιστά την προσοχή στο ότι πρέπει να τελειώνουν τις φάσεις, λέγοντάς τους χαρακτηριστικά ότι δε θέλει καμία σπαταλημένη ευκαιρία και πως αυτό πρέπει να τους γίνει ιδεολογία.

Μάλιστα έκανε ειδική μνεία στον Σερτζίνιο, που από δύσκολη θέση πλάγια αριστερά τελείωσε, πετυχαίνοντας ένα εκπληκτικό γκολ, μία φάση στο εσωτερικό διπλό που έγινε στο μισό γήπεδο με εννιά εναντίον εννιά (Γιακουμής, Παπουτσογιαννόπουλος, Παπαϊωάννου, Νόνης, Μπουτζίκος, Μαργαρίτης, Κόλα, Σερτζίνιο, Ζγκούρι και Παλιούρας, Σάββας, Καναβός, Πατσής, Λεάντρο Πίντο, Ναζίμ, Σκοπελίτης, Λώττας, Σαχινίδης).

Η τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού Βόλου διέκρινε ότι η ομάδα έχει καλό ρυθμό βάσει του γεγονότος πως σε δέκα μέρες ξεκινά το πρωτάθλημα και πως παρουσιάζει τον απαιτούμενο βαθμό συγκέντρωσης.

Παράλληλα, ζήτησε από τους παίκτες του να λειτουργούν όλοι μαζί ως ένα συμπαγές σύνολο, να μην υπάρχει ούτε κρίκος χαλαρός και να αυξήσουν την επικοινωνία μεταξύ τους, ενώ συμπλήρωσε πως είναι πολύ κοντά στο να φτάσουν στο επιθυμητό επίπεδο λειτουργίας, που θέλει και ο ίδιος. Μάλιστα, ο κ. Αμανατίδης ανέφερε πως αν κάνουν όλα τα παραπάνω, δεν τους σταματά τίποτα.

Στο κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης εκτός των παραπάνω 18 παικτών, πήρε μέρος και ο τερματοφύλακας Χρήστος Πορής, που δοκιμάζεται και είναι πιθανόν να ανακοινωθεί η απόκτησή του, ώστε να αποτελέσει τον τρίτο τερματοφύλακα της ομάδας. Και λέμε τρίτο, διότι  νεαρός Αχιλλέας Κωνσταντίνου έφυγε για σπουδές στην Αγγλία και άφησε μία θέση τερματοφύλακα κενή, που πρέπει να καλυφθεί.

Ο Πορής είναι γεννημένος στις 11/1/97 και έχει υπάρξει μέλος για επτά χρόνια της ακαδημίας του Πανιωνίου, αλλά και των ομάδων Κ20 της Καλλιθέας και του ΟΦΗ, ενώ σε εθνικές κατηγορίες έχει αγωνιστεί στην Τρίγλια Ραφήνας το 2014-15, έχοντας μία συμμετοχή στη Γ’ Εθνική, ενώ ξαναπήγε στην ίδια ομάδα το περσινό πρώτο εξάμηνο και το δεύτερο μετακόμισε στον Πανσερραϊκό, χωρίς όμως να καταγράψει κάποια συμμετοχή, παρά μόνο συμπεριλήφθηκε σε κάποιες αποστολές. Με τον νεαρό πορτιέρε συνεργάστηκε την περσινή σεζόν στους Σερραίους και ο Περικλής Αμανατίδης.

Με πολιτικά παρακολούθησαν την προπόνηση οι Καμπλιώνης και Φλίγκος, ενώ ο Ρόκας έκανε ατομικό, αν και την Τρίτη είχε μπει στο κανονικό πρόγραμμα. Επίσης, ακόμη δεν μπορούν να μπουν σε φουλ ρυθμούς οι Ευθυμιάδης και Οικονομόπουλος.

Ο Πορής στην προπόνηση του Ολυμπιακού Βόλου την Τετάρτη

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.