Καμία υπογραφή Βασιλειάδη και ΓΓΑ για τον τελικό!

Ένα ματωμένο παντελόνι στην στο σημείο στην ανατολική αερογέφυρα όπου έγινε η μεγαλύτερη σύγκρουση μεταξύ των χούλιγκαν
Όλη την Ευθύνη πήραν ΕΠΟ και Περιφέρεια Θεσσαλίας

Κάθε άλλο παρά συναίνεσαν στη διεξαγωγή του τελικού της ντροπής στο Πανθεσσαλικό ο Γιώργος Βασιλειάδης και η ΓΓΑ. Ούτε ο ίδιος ο υφυπουργός, ούτε οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού έβαλαν ποτέ την υπογραφή τους για να γίνει το παιχνίδι.

Όπως αποκάλυψε ο Βασίλης Βέργης στον ΣΠΟΡ FM 94,6, ο υφυπουργός Αθλητισμού ουδέποτε ήρε τις σοβαρές διαφωνίες του για τη διεξαγωγή του αγώνα μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ εκφράζοντας εξ αρχής την ανησυχία τους για τις σοβαρές ελλείψεις του γηπέδου σε ζητήματα ασφαλείας.

Την άδεια διεξαγωγής του τελικού υπέγραψε η Περιφέρεια Θεσσαλίας και ειδικότερα η γυναικολόγος-μαιευτήρας Χρυσούλα Κολημήτρα, με το έγγραφο να δημοσιεύεται στη «Διαύγεια» την Παρασκευή, στις 15:10 (με τις υπηρεσίες να κλείνουν στις 15:00). Στο έγγραφο αυτό, πάντως, η Περιφέρεια επισημαίνει πως «… η αρχή που εκδίδει την άδεια διεξαγωγής δεν φέρει καμία ευθύνη για οτιδήποτε συμβεί πριν, κατά τη διάρκεια και μετά από τους παραπάνω αγώνες».

Ο Γιώργος Βασιλειάδης ως υφυπουργός έχει δικαίωμα να αναβάλει έναν αγώνα μόνο με εισήγηση από τη ΔΕΑΒ και την αστυνομία και ήταν έτοιμος να το κάνει αργά το βράδυ της Πέμπτης, όταν και κατόπιν πιέσεων (κυβερνητικών και από τις ομάδες) υποχρεώθηκε να κάνει πίσω.

Πάντως ο ίδιος έδειξε από την πρώτη στιγμή τη διαφωνία και τη δυσαρέσκειά του (αποφασίζοντας συν τοις άλλοις να μην πάει καν στο Βόλο), πετώντας το μπαλάκι στην ΕΠΟ και την Περιφέρεια Θεσσαλίας που ανέλαβαν τελικά την ευθύνη για την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα με τα γνωστά αποτελέσματα.

Αξίζει να σημειωθεί πως τέτοιο ζήτημα με τελικό Κυπέλλου δεν είχε προκύψει ποτέ ξανά στο παρελθόν, καθώς δεν είχε ποτέ επιλεγεί γήπεδο που να μην αποτελεί έδρα ομάδας και κατά συνέπεια να μην πληροί τις προϋποθέσεις ασφαλείας (ηλεκτρονικό εισιτήριο, κάμερες κλπ.) που ισχύουν για όλα τα άλλα.

Πηγή: sportfm.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.