Καμζιόλης και Μόσιος του Ο.Μ.Α.Θ. σε Μέγαρα και Σέρρες

Το Custom Replica τύπου Lotus Super 7 του Σπύρου Μόσιου

Η τελευταία Κυριακή του Μαρτίου σηματοδοτεί την έναρξη των αγώνων του μηχανοκίνητου αθλητισμού με αγώνες για κάθε προτίμηση. Ο Όμιλος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας δε θα μπορούσε να λείπει από την πρεμιέρα του 2019, έχοντας δύο αθλητές να συμμετέχουν σε δύο διαφορετικούς αγώνες.

Ο Γιάννης Καμζιόλης θα κάνει την εμφάνιση του στον πρώτο αγώνα του πρωταθλήματος drift στα Μέγαρα, συμμετέχοντας μάλιστα και στην κατηγορία των διπλών περασμάτων. Ο φέρελπις νεαρός θέλει να εκμεταλλευτεί την εμπειρία που αποκόμισε στον τελικό του παγκοσμίου πρωταθλήματος στις Σέρρες το 2018 και να δοκιμάσει το ανανεωμένο του B.M.W. E30.

Στις Σέρρες γίνεται και ο πρώτος αγώνας του αντίστοιχου κυπέλλου drift και ατομικής χρονομέτρησης, όπου θα πραγματοποιηθεί μία μεγάλη επιστροφή, αφού ο Σπύρος Μόσιος θα διαγωνιστεί με το Custom Replica τύπου Lotus Super 7 στην πολύ απαιτητική κλάση R5 και σε μία πίστα που έχει δείξει στο παρελθόν πως μπορεί να διατηρήσει ένα χαμηλό γυρολόγιο.

Ο Όμιλος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας​ εύχεται στους αθλητές που θα συμμετάσχουν σε Μέγαρα και Σέρρες καλή επιτυχία και καλή διασκέδαση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.