Κάνει λόγο για πλαστά έγγραφα η ΠΑΕ Νίκη, δεν έβγαλε απόφαση το Διαιτητικό

Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ εκδίκασε την υπόθεση της ΠΑΕ Νίκη Βόλου με την προσφυγή των κυανόλευκων, για να ισχύσει η προκήρυξη της Football League. Παρολ’ αυτά δεν εκδόθηκε απόφαση, ενώ μέχρι αύριο Παρασκευή (30/10) θα κατατεθούν υπομνήματα και από τις δύο εμπλεκόμενες πλευρές.

Η απόφαση μπορεί να εκδοθεί αύριο, αλλά μπορεί να πάει και για τις πρώτες μέρες της επόμενης βδομάδας. Η Νίκη αμφισβήτησε το κύρος εγγράφων που κατατέθηκαν από την αντίδικη πλευρά, ισχυριζόμενη ότι είναι πλαστά και ότι έχουν ως στόχο να παραπλανήσουν το Δικαστήριο.

Η κυανόλευκη ΠΑΕ στράφηκε νομικά και εναντίον των συντακτών τους, καταθέτοντας μήνυση στην εισαγγελία, ενώ τα έγγραφα αυτά έχουν σχέση με πλαστή, όπως αποδεικνύει η Νίκη, απόφαση του Δ.Σ. της Football League διά περιφοράς για αναδιάρθρωση (δύο όμιλοι στη Football League και κανένας υποβιβασμός), την οποία ψήφισαν στις 2 Αυγούστου, σύμφωνα με το πρακτικό που εκδόθηκε, Τρίκαλα και Ιωνικός.

Αυτό όμως δεν ισχύει, αναφέρει η Νίκη, τη στιγμή που οι δύο αυτές ΠΑΕ από τις 24 Ιουλίου ψήφιζαν ως ομάδες της Super League 2, καθώς στις 23 Ιουλίου είχε επικυρωθεί η βαθμολογία και είχαν κερδίσει την άνοδό τους.

Επομένως, ενώ είχαν γίνει ομάδες της Σούπερ Λιγκ 2, εμφανίστηκαν να ψηφίζουν ως ομάδες της Football League κάποιες μέρες μετά. Μάλιστα, η ΠΑΕ Νίκη παρουσίασε και δήλωση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Α.Ο. Τρίκαλα, κ. Αϊβάζογλου, μέσω απαντητικού mail ότι ουδέποτε ψήφισε στο συγκεκριμένο Δ.Σ.

Επίσης, στην επιχειρηματολογία της Νίκης Βόλου τονίζεται ότι η χρήση πλαστών εγγραφών θέλει να θεμελιώσει το εκπρόθεσμο της προσφυγής της βολιώτικης ΠΑΕ, με την έννοια ότι μετά από εκείνη την απόφαση της Football League, η οποία ουδέποτε βεβαίως πάρθηκε, σύμφωνα με τη Νίκη,  αυτή είχε δικαίωμα πέντε ημερών να την προσβάλει και έχασε την προθεσμία.

Το αγωνιστικό

Στο αγωνιστικό κομμάτι σήμερα έγινε προπόνηση στο Παντελής Μαγουλάς με έμφαση στα τελειώματα, με τον Στάικο Βεργέτη να είναι γνωστό ότι προβληματίζεται για την επιθετική δυστοκία της ομάδας, που κάνει πολλά πράγματα σωστά μέσα στο γήπεδο, αλλά δεν έχει το γκολ. Οι Μαυροζούμης και Κοπιτσής που αγωνίστηκαν με την Κ19 την Τετάρτη στη Αργαλαστή στον αγώνα Κυπέλλου ΕΠΣΘ κόντρα στον Κένταυρο Νοτίου Πηλίου έκαναν ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Μπαλάφας απουσίαζε λόγω ενοχλήσεων στον δικέφαλο. Σε ό,τι αφορά τον Αργύρη θα είναι εκτός ως την Κυριακή λόγω του μικροτραυματισμού στον δικέφαλο από το ζέσταμα στο φιλικό με την Α.Ε. Καραϊσκάκης την περασμένη Κυριακή, στο οποίο δεν αγωνίστηκε.

Το φιλικό με Απόλλωνα Λάρισας

Σχετικά με το προγραμματισμένο για την Κυριακή φιλικό με τον Απόλλωνα Λάρισας στη Νεάπολη, πάρθηκε η απόφαση ότι για περιοχές όπως η Λάρισα, που βρίσκονται στο επίπεδο 4 σε ό,τι αφορά τη διασπορά του κορωνοϊού, θα εφαρμοστούν τα νέα μέτρα από το πρωί της Παρασκευής, με εξαίρεση την απαγόρευση μετακινήσεων εκτός νομού, που θα ισχύσει από τη Δευτέρα για πρακτικούς λόγους. Αυτό σημαίνει ότι το φιλικό το πιο πιθανό είναι να γίνει.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.