Κάνει ρεπό και χάνει μία ή δύο θέσεις η Νίκη

Στην 3η αγωνιστική των πλέι οφ της SL2 την Τετάρτη 3/4

Το προγραμματισμένο ρεπό της κάνει στην 3η αγωνιστική των πλέι οφ ανόδου του πρώτου ομίλου της Super League 2 αύριο Τετάρτη (3/4) η Νίκη, που παίρνει ανάσες εν όψει των επόμενων υποχρεώσεών της ως γηπεδούχος απέναντι σε ΑΕΚ Β’ και Μακεδονικό.

Με δεδομένο ότι αγωνίζονται μεταξύ τους σήμερα στο Σεραφείδειο οι δύο προαναφερθείσες ομάδες, αυτό σημαίνει ότι η Νίκη θα υποχωρήσει σίγουρα μία, αλλά ίσως και δύο θέσεις, καθώς αυτή τη στιγμή είναι τρίτη στην ισοβαθμία με την ΑΕΚ Β’, με 17 πόντους, ενώ έπεται ο Μακεδονικός με 16 βαθμούς.

Όποιο αποτέλεσμα και να έρθει στο ΑΕΚ Β’-Μακεδονικός η Νίκη θα πάψει να είναι τρίτη και σε περίπτωση ισοπαλίας μπορεί να πάει και πέμπτη, καθώς υστερεί στην ισοβαθμία με τον Μακεδονικό.

Βέβαια όλα αυτά σε μία χρονιά που πλέον η ομάδα έχει ξεμείνει από στόχους μπορεί να μοιάζουν και αδιάφορα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι όλος ο οργανισμός της ομάδας, παίκτες διοίκηση και φίλαθλοι, δεν θέλουν τουλάχιστον την εφικτή τρίτη θέση στο τέλος της σεζόν για την τιμή των όπλων.

Εν τω μεταξύ κινητικότητα ενόψει της επόμενης σεζόν υπάρχει με το θέμα της αδειοδότησης, που βρίσκεται στη 2η από την 5η φάση της, με τον Ανδρέα Κικίλια να ταξιδεύει τις προηγούμενες μέρες στην Αθήνα για το συγκεκριμένο ζήτημα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.