«Κανείς δεν μένει μαζί σου για πάντα» – H ανάρτηση μετά τις βρισιές στον πατέρα του

Σε ακόμη μία… αινιγματική ανάρτηση στο Twitter, προχώρησε ο Έλληνας τενίστας, Στέφανος Τσιτσιπάς.

Για κάποιους, βέβαια, θα μπορούσε να ερμηνευτεί ως μία συνέχεια για τα όσα συνέβησαν, χθες, στη Βιέννη, όταν κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Αυστριακό Ντένις Νόβακ, ξέσπασε κατά του πατέρα του.

«Κανείς δεν μένει μαζί σου για πάντα, μάθε να επιβιώνεις μόνος», έγραψε χαρακτηριστικά ο 24χρονος Έλληνας τενίστας λίγες ώρες μάλιστα μετά με το περιστατικό.

Υπενθυμίζεται, ότι ο Έλληνας τενίστας έξαλλος μετά το μπρέικ στο 7ο γκέιμ του πρώτου σετ, γύρισε προς την πλευρά  που κάθονταν ο πατέρας, η μητέρα του και ο γυμναστής του και είπε: «Είσαι μ@@@, είσαι μ@@@». Λίγο αργότερα τους είπε να φύγουν. Ωστόσο αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Στέφανος Τσιτσιπάς «ξεσπάει» στον πατέρα του.

Ο Απόστολος κάποιες φορές για να τον ηρεμήσει φεύγει από την εξέδρα.

To 2020 στην Αυστραλία είχε ξεσπάσει στον πατέρα του και λίγο έλειψε να τον χτυπήσει με τη ρακέτα! Η κίνηση του αυτή προκάλεσε την αντίδραση της μητέρας του η οποία τον ανακάλεσε στην τάξη.
Στο US Open  και σε ένα παιχνίδι με τον Μπόρνα Τσόριτς ο Έλληνας τενίστας είχε διώξει από την εξέδρα τον πατέρα του για να ημερήσει αφού έχανε ένα δικό του παιχνίδι μέσα από τα χέρια του.

Έχουν τσακωθεί ακόμη και σε προπόνηση στη Μαγιόρκα.

Μαζί δεν κάνουν και χώρια δεν μπορούν ο Στέφανος και ο Απόστολος. Οι δύο τους έχουν προκαλέσει σχόλια εις βάρος τους από αντιπάλους του Στέφανου αφού ο Απόστολος χωρίς να έχει το δικαίωμα έδινε οδηγίες εν ώρα αγώνα.

Πάντως κάθε χρόνο στην ημέρα του πατέρα του εύχεται χρόνια πολλά. Πριν από λίγους μήνες ο γιος είχε κάνει στον πατέρα δώρο μια Aston Martin.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.