«Κανένα άλλοθι σε μένα και τους παίκτες, θα δώσουμε απαντήσεις με το Βελούχι»

Δηλώσεις στο magnesiasports έκανε ο τεχνικός του Γυμναστικού Συλλόγου Αλμυρού, Κώστας Σταματίου, σχετικά με το ματς της περασμένης Κυριακής κόντρα στον Οπούντιο, τις προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ της ομάδας του, τις φήμες περί ενδιαφέροντος άλλων ομάδων για τους ποδοσφαιριστές του και το ερχόμενο παιχνίδι κόντρα στο Βελούχι.

Αναλυτικά:

Για το παιχνίδι με τον Οπούντιο:

“Ήταν ένα κακό αποτέλεσμα για εμάς. Στο μυαλό και τα χείλη όλων είναι η κακή διαιτησία που είχαμε, η οποία έπαιξε ρόλο στη διαμόρφωση του σκορ. Εγώ προσωπικά δε θέλω να δίνω άλλοθι και δικαιολογίες ούτε σε μένα, ούτε στους παίκτες μου. Ο Οπούντιος εκμεταλλεύτηκε τη δική μας έλλειψη ηρεμίας, μας “παρέσυρε” στον δικό του τρόπο παιχνιδιού και μας κέρδισε. Είχαμε τρομερή απόδοση στο πρώτο μέρος, θα μπορούσαμε να έχουμε πετύχει τέσσερα ή πέντε τέρματα. Το 1-2, αντί να γίνει 1-5 με το τέλος του πρώτου μέρους, έγινε 2-2. Εμείς, στο δεύτερο ημίχρονο, βγήκαμε στα “πανιά”, προκειμένου να πάρουμε ξανά “κεφάλι” στο σκορ και το “πληρώσαμε”.

Δε θέλω να μιλήσω για τη διαιτησία, εγώ αγωνιστικά έδωσα συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για την εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου, αλλά δεν είμαι καθόλου ικανοποιημένος από τον τρόπο που διαχειριστήκαμε το δεύτερο ημίχρονο. Η κακή αγωνιστική μας συμπεριφορά στο δεύτερο μέρος ήταν μοιραία”.

Για το κομμάτι των μεταγραφών:

“Αρχικά, θα ήθελα να ξεκαθαρίσω κάτι. Από το ρόστερ μας, δεν έχουν φύγει ποδοσφαιριστές βασικοί, παίκτες που ήταν πρώτες επιλογές για εμάς, πλην του Νάκα. Έφυγαν ορισμένοι παίκτες, οι οποίοι, όπως γνωρίζετε, εξαιτίας επαγγελματικών τους υποχρεώσεων, δε μπορούσαν να μας βοηθήσουν, όσο θα θέλαμε. Ίσως, το γεγονός ότι έφυγαν πολλοί μαζεμένοι, να έχει δημιουργήσει ένα θέμα, το οποίο θα λυθεί με την προσθήκη 2-3 ποδοσφαιριστών.

Η πρώτη είναι αυτή του Άρη Μιχάλη, ενός ποδοσφαιριστή που γνωρίζει πολύ καλά την κατηγορία της Γ’ Εθνικής και θα μας βοηθήσει πολύ. Έρχεται να καλύψει το κενό του Νάκα και πιστεύω ότι θα το πράξει. Φυσικά, υπάρχουν και οι νεαροί ποδοσφαιριστές του ρόστερ μας, οι οποίοι δείχνουν ιδιαιτέρως ταλαντούχοι και θα πάρουν σίγουρα τις ευκαιρίες τους, όταν μας το επιτρέπουν οι συνθήκες, κυρίως οι βαθμολογικές. Περιμένουμε, λοιπόν, ακόμα 1-2 προσθήκες, προκειμένου να συνεχίσουμε να είμαστε στο ίδιο επίπεδο και να έχουμε την ίδια πολύ καλή βαθμολογική συγκομιδή του πρώτου μισού της σεζόν και στον δεύτερο γύρο”.

Για τα σενάρια που συνδέουν ποδοσφαιριστές του υπάρχοντος ρόστερ του ΓΣΑ με άλλες ομάδες:

“Γι’ αυτά τα πράγματα, δεν πρέπει να ρωτάτε εμένα, αλλά τους διοικούντες. Δεν μπορώ εγώ να πάρω αποφάσεις για τους ποδοσφαιριστές που, ενδεχομένως, θα ήθελαν να αποχωρήσουν. Αυτό που έχω να πω, από την σκοπιά του προπονητή, είναι πως η συγκεκριμένη “μεταγραφολογία” μας έχει επηρεάσει αισθητά. Το βλέπω καθημερινά στις προπονήσεις. Εύχομαι να παρθούν γρήγορα οριστικές αποφάσεις και να επιστρέψει η ηρεμία στην ομάδα μας. Εξάλλου, για τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου, μένουν ακόμα δέκα μέρες περίπου. Εύχομαι όλα να πάνε καλά”.

Για το ματς της ερχόμενης Κυριακής, κόντρα στο Βελούχι, εντός έδρας:

“Το επόμενο ματς το βλέπουμε με πολλή σοβαρότητα, ειδικά μετά το ατυχές αποτέλεσμα που είχαμε στο Μαρτίνο, την περασμένη Κυριακή. Το Βελούχι είναι μία ομάδα που θα έρθει στον Αλμυρό, χωρίς άγχος. Οφείλουμε να το σεβαστούμε και να μην το υποτιμήσουμε, αν θέλουμε να το κερδίσουμε. Καθημερινά το επισημαίνω στους ποδοσφαιριστές μου και θα συνεχίσω να το κάνω, μέχρι να έρθει η Κυριακή. Πρέπει να έχουμε μία πιο συγκροτημένη εικόνα, να επιστρέψουμε στις βασικές μας αρχές στο παιχνίδι μας. Πρόκειται για ένα παιχνίδι έδρας, στο οποίο οφείλουμε να κάνουμε το καθήκον μας. Μία νίκη, σε αυτό το χρονικό σημείο, θα μας δώσει μεγάλη βαθμολογική ώθηση. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές μου, θα δώσουμε απαντήσεις στον αγωνιστικό χώρο”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.