Κάνει πράξη τη μυστικότητα φέτος η Νίκη

Περισσότερο από κάθε άλλη φορά γίνεται φέτος πράξη στη Νίκη η μυστικότητα στις κινήσεις, με τη νέα διοίκηση να έχει καταφέρει να βγαίνουν ελάχιστα πράγματα προς τα έξω, κάτι που τη βοηθά να δουλεύει απερίσπαστη πάνω στον στόχο που έχει θέσει.

Οι ιθύνοντες της ομάδας έχουν καταφέρει να περάσουν το μήνυμα ότι αυτή η τακτική είναι για το καλό της Νίκης και γι’ αυτό και οι φίλαθλοι, που θέλουν και πολλές φορές απαιτούν να μαθαίνουν πράγματα, έχουν συμβιβαστεί με τα θέλω της διοικούσας επιτροπής ποδοσφαίρου και αναμένουν υπομονετικά να δουν τις επόμενες ώρες ή μέρες τις πρώτες ανακοινώσεις.

Μάλιστα το νέο σάιτ ξεκινά τη λειτουργία του στις 12.01 σήμερα το βράδυ, μία μέρα νωρίτερα από το προγραμματισμένο, και ήδη οι φίλοι της ομάδας πιθανολογείται ότι θα διαβάσουν τις πρώτες ειδήσεις γύρω από την ομάδα.

Η επιτροπή μεταγραφών συνεχίζει τις επαφές είτε με στόχους που έχουν προταθεί από το τεχνικό δίδυμο Ξηροφώτου και Μπούις, είτε με παίκτες που τελείωσαν τη χρονιά. Οι παράγοντες της Νίκης έχουν μιλήσει με αρκετούς ποδοσφαιριστές. Κάποιοι απ’ αυτούς, οι οποίοι θα έκαναν τεράστια αίσθηση, αν έρχονταν, δε δέχτηκαν την πρόταση, γιατί θεωρούσαν ότι μπορούν σε ανώτερες κατηγορίες να βρουν πολύ καλύτερες οικονομικές απολαβές, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η Νίκη δεν τους έκανε μία καλή πρόταση για τα δεδομένα της Γ’ Εθνικής και για την εποχή, αλλά επρόκειτο για ποδοσφαιριστές, η αξία των οποίων είναι τέτοια, που είναι περιζήτητοι. Πάντως, η Νίκη έκανε την προσπάθειά της, αφού θέλει να φέρει δύο τρεις παίκτες κράχτες.

Δύο από τα ονόματα που ακούγονται, καθώς φέρονται να είχαν επαφή με διοικούντες, και εξακολουθούν να «παίζουν» δυνατά είναι αυτά των Τζιώρα και Κυζιρίδη, αφού η διοίκηση θέλει οι πιο ηχηρές κινήσεις της να έχουν σχέση, αν αυτό είναι εφικτό, με παίκτες γνώριμους στο φίλαθλο κοινό της ομάδας και που έχουν φορέσει τη φανέλα της, ώστε και να κάνουν πιο εύκολα κλικ στους οπαδούς, αλλά και να γνωρίζουν την ψυχολογία του κόσμου.

Αυτού πάντως του τύπου οι κινήσεις θα είναι λίγες, αφού σκοπός είναι η Νίκη να απλώσει τα πόδια της, μέχρι εκεί που φτάνει το πάπλωμα και από κει και πέρα θα αναζητηθούν ποδοσφαιριστές, που θα ήθελαν να αναδειχθούν μέσω της Νίκης, όπως εξάλλου έχει συμβεί πολλές φορές στο παρελθόν.

Να σημειωθεί ότι η δεκάδα παικτών, η οποία βάσει πληροφοριών που έρχονταν μέσα από τη διοίκηση, είναι έτοιμη να μείνει από το περσινό ρόστερ, ενδεχομένως να αυξηθεί αριθμητικά, αν και με κάποιους η πρώτη επαφή δεν κατέληξε σε συμφωνία και θα υπάρξει και δεύτερη.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.