Κανονικά στο ΟΑΚΑ ο τελικός Κυπέλλου Παναθηναϊκός-Προμηθέας

Ο τελικός Κυπέλλου Ανδρών ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Προμηθέα θα διεξαχθεί – όπως είχε ανακοινωθεί εδώ και καιρό – στο ΟΑΚΑ την Κυριακή (9/5, 17:00), παρά το αίτημα των Πατρινών να γίνει σε άλλο γήπεδο.

Η ώρα του αγώνα ήταν και η μοναδική εκκρεμότητα από πλευράς της Ομοσπονδίας σχετικά με τον τελικό, αφού εδώ και καιρό είχε ανακοινώσει τόσο ότι ο τελικός θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ όσο και ότι αυτό θα γινόταν στις 9 Μαΐου.

Κοινώς, αυτό σημαίνει ότι η προσωρινή διοίκηση της ΕΟΚ δεν δέχθηκε το αίτημα του Προμηθέα να αλλάξει το γήπεδο του τελικού επειδή το ΟΑΚΑ είναι η έδρα του Παναθηναϊκού, με τους Πατρινούς να φτάνουν πριν μερικές ημέρες στο σημείο να ζητήσουν την αλλαγή της έδρας μέσω ανακοίνωσης με την οποία έκαναν επίθεση στην Ομοσπονδία, κάτι που δεν άλλαξε τα δεδομένα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει μεταξύ άλλων: «Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών Παναθηναϊκός – Προμηθέας Πάτρας θα διεξαχθεί την Κυριακή 9 Μαϊου στις 20.00 στο ΟΑΚΑ. Το Σάββατο 8 Μαϊου στις 17.00 θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Συνεντεύξεων Τύπου του ΟΑΚΑ η συνέντευξη Τύπου, η οποία θα μεταδοθεί σε live streaming από το κανάλι YouTube της ΕΟΚ».