Κανονικά στο πρόγραμμα ο Ρόκας, βγάζει τα ράμματα ο Φλίγκος

Στις 12 η ώρα νωρίς το μεσημέρι έκανε την Τρίτη προπόνηση την Τρίτη ο Ολυμπιακός Βόλου μετά το διήμερο ρεπό Κυριακή και Δευτέρα, στην οποία συμμετείχε κανονικά ο Στάθης Ρόκας, ο οποίος είχε υποστεί στο τέλος της προηγούμενης βδομάδας ένα ελαφρύ διάστρεμμα πατώντας σε μία λακκούβα στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού, λόγος για τον οποίον δεν έπαιξε στο φιλικό του περασμένου Σαββάτου με τη Στυλίδα, βλέποντας το ματς από την κερκίδα. Πάντως, ο έμπειρος μέσος είναι απολύτως καλά και γι’ αυτό έβγαλε σήμερα όλο το πρόγραμμα.

Σε ό,τι αφορά τους Ευθυμιάδη και Οικονομόπουλο δεν είναι ακόμη 100% έτοιμοι. Ο πρώτος έχει ένα τράβηγμα στον οπίσθιο δικέφαλο και ο δεύτερος είχε αντικατασταθεί από το τέλος του πρώτου μέρους στο φιλικό ματς με την ΑΕΛ στις 8 Σεπτεμβρίου στο Πανθεσσαλικό λόγω μίας ενόχλησης και έκτοτε προφυλάσσεται. Είναι όμως εξαιρετικά πιθανό ότι αμφότεροι θα είναι έτοιμοι για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος στις 30 Σεπτέμβρη με τον Οικονόμο στην Τσαριτσάνη.

Σε ό,τι αφορά τον Φλίγκο, την Πέμπτη θα βγάλει τα ράμματα που έκανε στο Νοσοκομείο της Καρδίτσας μετά από τον τραυματισμό του πάνω από τον αστράγαλο στο ματς με τα Σέλλανα και μετά θα αρχίσει τρέξιμο, ενώ οι εκτιμήσεις λένε ότι θα χάσει το παιχνίδι μάλλον της 1ης αγωνιστικής, αλλά στην 2η αγωνιστική θα μπορεί να δώσει σίγουρα το παρών.

Οι ερυθρόλευκοι μετά και την εύκολη κλήρωση με τον Πηλέα της Β’ ΕΠΣΘ για το Κύπελλο της ΕΠΣΘ στρέφουν το βλέμμα τους στο πρωτάθλημα, ενώ τελικά αυτή τη βδομάδα δε θα γίνει κάποιο φιλικό, έχοντας δώσει η ομάδα μέχρι στιγμής εννιά, όλα δυνατά και με αντιπάλους τόσο μεγαλύτερων κατηγοριών, όσο και με ομάδες που θα συναντήσει το σύνολο του Περικλή Αμανατίδη και στο πρωτάθλημα. Απ’ αυτά κέρδισε τα πέντε, στα τρία έχασε με το ίδιο σκορ (1-0 από Γ.Σ. Αλμυρού και 0-1 από Άρη και ΑΕΛ), ενώ έφερε ισοπαλία στο πρώτο τεστ με την Κ19 του Ολυμπιακού Βόλου. Ο Σαχινίδης στα πέντε από τα έξι που η ομάδα του βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα σκόραρε (έχει τα έξι από τα 13 γκολ των ερυθρολεύκων στα τεστ προετοιμασίας), δείχνοντας ότι θα είναι μία σταθερή αξία στην κορυφή της επίθεσης.

Τέλος, να σημειωθεί ότι αύριο Τετάρτη θα ξεκαθαρίσει αν η αναμέτρηση για το Κύπελλο της ΕΠΣΘ με τον Πηλέα θα γίνει στο Πανθεσσαλικό την Κυριακή.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.