Κανονικά το Λαμία-Παναθηναϊκός στο Πανθεσσαλικό

Ο αγώνας της Λαμίας απέναντι στον Παναθηναϊκό, με τον οποίο κλείνει το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής της Super League, έχει περάσει από μύρια κύματα τα τελευταία 24ωρα, ωστόσο όλα δείχνουν πως θα διεξαχθεί κανονικά το απόγευμα της Δευτέρας (18:00).

Αρχικά δημιουργήθηκε θέμα με το γήπεδο λόγω της ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου στο ΔΑΚ Λαμίας, με το πρόβλημα πάντως αυτό να λύνεται, μιας που βρέθηκε έδρα και μεταφέρθηκε η αναμέτρηση στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Κατόπιν προέκυψε ζήτημα κορωνοϊού εντός της ομάδας της Φθιώτιδας και η διεξαγωγή της αναμέτρησης φάνηκε να είναι αμφίβολη, με τα τελευταία αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων στα οποία υποβλήθηκαν οι παίκτες της ομάδας του Μιχάλη Γρηγορίου να απομακρύνουν τα σύννεφα της αμφιβολίας.

Και αυτό γιατί τα αποτελέσματα των τεστ ήταν καθαρά και ο μοναδικός παίκτης που είχε βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό έμεινε στην Λαμία μπαίνοντας σε καραντίνα, κάτι που σημαίνει πως το Λαμία – Παναθηναϊκός μετράει αντίστροφα για την έναρξή του ώστε να ολοκληρωθεί κανονικά η 10η αγωνιστική.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.