Κάπου «κόλλησε» το Μητρώο για τη Μαγνησία

Μέρες έχουμε να δούμε νέες εισόδους και εγγραφές στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων όσον αφορά τον νομό Μαγνησίας και τις Σποράδες, αφού η τελευταία προσθήκη που έγινε καταγράφεται στις 29 Ιανουαρίου, με το τμήμα ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου να προστίθεται στη σχετική λίστα και από εκεί και πέρα… σιγή!

Βέβαια, υπάρχουν σωματεία της περιοχής που έχουν καταθέσει τη σχετική αίτηση συνοδευόμενη με τα απαραίτητα δικαιολογητικά, και σε άλλες περιπτώσεις έχει γίνει η υποβολή και αναμένεται ο έλεγχος, ενώ σε άλλες όχι. Πάντως το θέμα του Μητρώου ήταν ένα από τα κύρια θέματα συζήτησης και στην άτυπη διαμαρτυρία των αθλητών και αθλητριών της Κυριακής στην παραλία του Βόλου. Ήδη αρκετοί σύλλογοι έχουν αρχίσει να κινητοποιούνται, αφού το θέμα της χρήσης αθλητικών εγκαταστάσεων έχει αρχίσει να «καίει», έστω και αν ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης ανακοίνωσε παράταση για την εφαρμογή των μέτρων και των περιορισμών μέχρι και την 31η Αυγούστου.

Όπως έχει εξάλλου προαναφερθεί, 78 σωματεία και συγκεκριμένα 73 της ηπειρωτικής Μαγνησίας και 5 προερχόμενα από τις Σποράδες, έχουν ήδη εγγραφεί στο Μητρώο, με 38 συνολικά αθλήματα.

Με ενδιαφέρον από εκεί και πέρα αναμένεται και ένα άλλο Μητρώο, αυτό των προπονητών, καθώς αρκετοί είναι αυτοί που είτε δεν διαθέτουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά για να εργάζονται σε τέτοιες θέσεις, ή κάποιοι μένουν εκτός γιατί οι ίδιες οι Ομοσπονδίες δεν αναγνώριζαν μέχρι πρότινος την ιδιότητα και τα προσόντα τους, αν και απόφοιτοι ΤΕΦΑΑ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.