Καραγεωργόπουλος: «Η Νίκη απαντά μόνο στον αγωνιστικό χώρο»

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
Δεν πρόκειται να απαντήσει στην ανακοίνωση του Ηρακλή η βολιώτικη ΠΑΕ

Η ΠΑΕ Νίκη δεν θα απαντήσει στην ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΟΤ Ηρακλής, θέλοντας να δείξει απόλυτη σοβαρότητα και να επικεντρωθεί αποκλειστικά στο αγωνιστικό κομμάτι του ντέρμπι που έρχεται με τον Ηρακλή.

Αυτή είναι η θέση της βολιώτικης ΠΑΕ, όπως εκφράστηκε διά στόματος του υπεύθυνου Επικοινωνίας, Κώστα Καραγεωργόπουλου, ο οποίος μιλώντας στον Blue Heart Fm ανέφερε επίσης ότι η Νίκη δεν χρησιμοποιήσει πλάγια και αθέμιτα μέσα και τις όποιες απαντήσεις θα τις δώσει μέσα στο γήπεδο, αν και όπως πρόσθεσε, δεν υπάρχει αντιδικία με κανέναν.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Κώστα Καραγεωργόπουλου (απόδοση:magnesiasports):

«H Νίκη, επειδή αντιμετωπίζει με απόλυτη σοβαρότητα το συγκεκριμένο θέμα και το ντέρμπι που έρχεται, δεν θα απαντήσει σε τίποτα απ’ αυτά τα οποία λέγονται και γράφονται.

Η ομάδα έχει ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι το Σάββατο, εκεί θα επικεντρωθεί και θα πάει να διεκδικήσει ό,τι της αναλογεί βάσει της βαθμολογικής της επίδοσης και της ικανότητάς της.

Προτείνω ως θεσμικός παράγοντας της Νίκης όλος ο οργανισμός της Νίκης από τη διοίκηση μέχρι τον τελευταίο οπαδό ν’ αφουγκραστεί τους ρυθμούς και τον τρόπο που θέλουμε ν’ αντιμετωπίσουμε την κατάσταση και να μας ακολουθήσει.

Δεν χρειάζεται να αντιδικήσουμε με κανέναν, δεν είμαστε σε αντιδικία με κανέναν. Παίζουμε ποδόσφαιρο. Αυτό έχουμε μάθει να κάνουμε μόνο. Τα υπόλοιπα τα αφήνουμε για τους υπόλοιπους και θα πάρουμε αυτό που μας αναλογεί στο γήπεδο κι εκεί θέλουμε να δώσουμε τις όποιες απαντήσεις, που δεν έχουμε ν’ απαντήσουμε κάτι σε κάποιον, αλλά τις απαντήσεις που έχουμε να δώσουμε, θα τις δώσουμε μόνο στον αγωνιστικό χώρο.

Αυτό είναι το μοναδικό σχόλιο που θ’ ακούσετε από την ΠΑΕ Νίκη Βόλου, ότι, επειδή ακριβώς σεβόμαστε τη σοβαρότητα και την αξιοπιστία του πρωταθλήματος, σεβόμαστε όλους τους αντιπάλους μας, σεβόμαστε τους φιλάθλους μας, σεβόμαστε όλη την κοινή ποδοσφαιρική γνώμη, γι’ αυτόν τον ακριβώς τον λόγο δεν θα απαντήσουμε σε τίποτα απ’ όσα αναπαράγονται, τα οποία δεν θέλω καθόλου να τα χαρακτηρίσω. Αυτό είναι το μοναδικό που θ’ ακούσετε από την ΠΑΕ Νίκη Βόλου σε σχέση με όσα διαδραματίζονται.

Από κει και πέρα πρέπει όλοι μαζί να επικεντρωθούμε στην προετοιμασία της ομάδας ενόψει του αγώνα με τον Ηρακλή. Εμείς παίζουμε ποδόσφαιρο μόνο μέσα στο γήπεδο και δεν θα προσπαθήσουμε ούτε με αθέμιτα, ούτε με περίεργα ούτε με πλάγια μέσα να επηρεάσουμε καταστάσεις και να δημιουργήσουμε πρόβλημα. Εμείς θα παίξουμε στο γήπεδο».

Για την άρνηση του Ηρακλή να δώσει 500 εισιτήρια: «Η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα και η ΠΑΕ Νίκη Βόλου εκπροσωπήθηκε από τον υπεύθυνο ασφαλείας, κ. Ιορδάνη Χατζηεφραιμίδη. Αιτήθηκε 500 εισιτήρια για οργανωμένη μετακίνηση για τους φιλάθλους μας και η απάντηση του Ηρακλή ήταν αρνητική σε πολύ καλό κλίμα. Είναι μία διαδικασία που είναι πολύ συγκεκριμένη κάθε φορά στα μέτρα ασφαλείας. Ερωτάται ο φιλοξενούμενος αν θέλει εισιτήρια και αν θέλει, ερωτάται αν το δέχεται ο γηπεδούχος. Πάντως μεμονωμένα πιστεύω ότι ο κόσμος θα είναι πολύς στο Καυτανζόγλειο. Θα είμαστε όλοι 100% συγκεντρωμένοι στο ματς».

*Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς αναφορά της πηγής

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.