Καραλούλης στο Magnesiasports: «Έχω πίστη στην ομάδα, θα σωθούμε»

Στο Magnesiasports μίλησε ο ποδοσφαιριστής του ΓΣ Αλμυρού, Βασίλης Καραλούλης. Ο 24χρονος επιτελικός μέσος έκανε μια αποτίμηση της έως τώρα πορείας της ομάδας στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής και εξέφρασε την αισιοδοξία του πως το σύνολο του Θάνου Θεοδώρου θα καταφέρει να πετύχει τον στόχο της παραμονής.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Βασίλη Καραλούλη:

Πως αισθάνεσαι που φοράς μια φανέλα ιστορικής ομάδας, όπως είναι αυτή του ΓΣ Αλμυρού;

«Είναι ιδιαίτερη τιμή για μένα να φοράω την φανέλα του ΓΣ Αλμυρού, μια ομάδα που πρωταγωνιστεί εδώ και πολλά χρόνια στις εθνικές κατηγορίες».

Πως θα χαρακτήριζες την πορεία του ΓΣ Αλμυρού μέχρι στιγμής και τι ρόλο έπαιξε η μεγάλη διακοπή, λόγω της καραντίνας, στην ομάδα;

«Η πορεία μας στο φετινό πρωτάθλημα ειδικών συνθηκών λόγω και της καραντίνας δεν είναι αυτή που περιμέναμε ως τώρα και σίγουρα έπαιξε καθοριστικό ρόλο η μεγάλη διακοπή. Σιγά σιγά όμως, όπως όλες οι ομάδες, βρίσκουμε ρυθμό και ευελπιστούμε σε μια καλύτερη συνέχεια».

Ένα σχόλιο για το ματς με τη Νέα Αρτάκη και γενικά για το πρόγραμμα της ομάδας, με τα δύσκολα παιχνίδια που ακολουθούν μέχρι το τέλος.

«Την Κυριακή έχουμε τον πρώτο από τους τέσσερις τελικούς που θα δώσουμε, με τη Νέα Αρτάκη και θελουμε να πάρουμε το πολυπόθητο τρίποντο που κατα τη γνώμη μου θα μας βάλει σε πλεονεκτική θέση για την να πετύχουμε τον στόχο μας».

 

«Αν έρθει η παραμονή στην κατηγορία, θα την αφιερώσουμε στον Αργύρη Κυριάκο»

 

Πιστεύεις ότι η ομάδα θα πετύχει τον στόχο της παραμονής;

«Πιστεύω στην ομάδα, πιστεύω στον εαυτό μου και ευελπιστώ πως στο τέλος θα πετύχουμε αυτό που θέλουμε και δεν είναι άλλο από την παραμονή μας στην κατηγορία. Και μάλιστα εφόσον καταφέρουμε να σωθούμε, θα την αφιερώσουμε στον αρχηγό μας, τον Αργύρη Κυριάκο, που τραυματίστηκε σοβαρά και έβαλε τέλος στην πολύχρονη καριέρα του».

Θεωρείς ότι ο ΓΣ Αλμυρού σε έχει βοηθήσει να πάρεις παιχνίδια και να εξελιχθείς σαν ποδοσφαιριστής;

«Σίγουρα χρόνο με το χρόνο και παιχνίδι με το παιχνίδι αισθάνομαι περισσότερη σιγουριά καθώς είναι και η τρίτη μου πλέον χρονιά στην Γ’ εθνική και φέτος νιώθω περισσότερη ευθύνη στον στόχο μας, κάτι που με γεμίζει με αυτοπεποίθηση για την δύσκολη συνέχεια και κατ’ επέκταση για την καριέρα μου. Επέλεξα να έρθω στον ΓΣ Αλμυρού φέτος, ώστε να τον βοηθήσω να εκπληρώσει τους στόχους του και μέσα από την ομάδα ευελπιστώ να ανοίξουν παράλληλα νέες πόρτες για μένα».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.