Καραπλιάγκος: “Πλεονέκτημα η έδρα, αλλά δεν μπορώ να μας χρίσω φαβορί”

Ο αμυντικός μέσος του Διαγόρα, Σπύρος Καραπλιάγκος, που είναι βασικός και φέτος στην ομάδα του Στεφανοβικείου με 13 συμμετοχές και τρία γκολ μέχρι στιγμής ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι ανάμεσα στην ομάδα του, ο οποίος θα είναι γηπεδούχος, και στον Αίαντα Σούρπης την Κυριακή (10/2) μίλησε στο Magnesiasports. Ο “άσος” της ομάδας του Μιχάλη Ζιώγα τονίζει ότι η έδρα αποτελεί πλεονέκτημα, ωστόσο δε θέλησε να χρίσει φαβορί την ομάδα του. Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το εντός έδρας ματς με τον Αίαντα:

“Πρόκειται για ένα ντέρμπι, σίγουρα. Η ομάδα της Σούρπης είναι πρώτη, είναι δυνατή ομάδα και το έχει αποδείξει. Εμείς έχουμε δύο σημαντικές απουσίες σημαντικών μας παικτών, του Βουραζέρη και του Κυριάκου. Αυτοί που είμαστε, θα κοιτάξουμε να παλέψουμε το παιχνίδι από το πρώτο λεπτό και να μπούμε δυνατά. Ξέρουμε πόσο σημαντικός είναι ο αγώνας και τη βαθμολογική σημασία που έχει. Πιστεύω πως αν είμαστε εμείς αυτοί που πρέπει, όλα θα πάνε καλά. Από το ματς του πρώτου γύρου, στο οποίο ηττηθήκαμε, έχουν αλλάξει πολλά. Είναι άλλος ο προπονητής μας και κάναμε πολύ σημαντικές προσθήκες ποδοσφαιριστών. Επαναλαμβάνω, είναι ένα ντέρμπι, η έδρα είναι ένα επιπλέον πλεονέκτημα για εμάς, αλλά δεν μπορώ να μας χρίσω φαβορί. Φαβορί μπορεί να είμαστε “στα χαρτιά”, αλλά αν δεν παίξεις να το αποδείξεις ότι είσαι καλύτερος, δεν πρόκειται να πάρεις κάτι”.

Για την ισοπαλία του Διαγόρα, κόντρα στη Δήμητρα, την περασμένη Κυριακή:

“Φύγαμε με μία πικρή γεύση από την Ευξεινούπολη, γιατί παίζαμε με παίκτη παραπάνω για ένα διάστημα, είχαμε καλές φάσεις για γκολ, αλλά από τη στιγμή που δεν μπορείς να κερδίσεις, καλό θα είναι να μη χάσεις. Οπότε, η ισοπαλία δε μας άφησε δυσαρεστημένους, μείναμε στο στόχο μας. Με νίκη, σίγουρα, θα είχαμε τον πρώτο λόγο, αλλά κι η ισοπαλία είναι καλή”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.