Καρτσαμπάς: Η Νίκη είναι οικογένεια κι αυτό θα βγει στο γήπεδο

Στην επίσημη ανακοίνωση απόκτησης του Χρήστου Καρτσαμπά προχώρησε η Δ.Ε. ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου, μετά την παρουσίαση του 27χρονου στόπερ στην εκδήλωση για τις νέες εμφανίσεις της ομάδας. Ο παίκτης στις πρώτες του δηλώσεις στο σάιτ της ομάδας τόνιε ότι το οικογενειακό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα θα βγει και στο γήπεδο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Χρήστο Καρτσαμπά για τη νέα αγωνιστική χρονιά. Ο υψηλόσωμος αμυντικός (1,92) είναι γεννημένος στις 6 Ιανουαρίου 1990 και την περασμένη χρονιά αγωνιζόταν με τα χρώματα της ΑΕ Σπάρτη. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί με τη φανέλα των Πανθρακικού, Βατανιακού, Πιερικού, Πανιωνίου και Χανίων. Συνολικά έχει 98 συμμετοχές με 6 γκολ στη Β’ Εθνική, 21 συμμετοχές με 2 τέρματα στη Γ’ και μία συμμετοχή στη Σούπερ Λιγκ. Με την επισημοποίηση της συμφωνίας ο Χρήστος Καρτσαμπάς έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στο www.nikifc.gr:

Πώς νιώθεις που θα αγωνίζεσαι με τα χρώματα της Νίκης Βόλου τη νέα χρονιά;

Νώθω αρκετά χαρούμενος που θα αγωνίζομαι στην ομάδα της Νίκης Βόλου, μια ομάδα με μεγάλη ιστορία και πολύ κόσμο.

Η πρώτη σου επαφή με τον κόσμο της Νίκης ήταν τη βραδιά της παρουσίασης των εμφανίσεων. Ένα μήνυμα που θα ήθελες να τους στείλεις;

Απο τις 2-3 μέρες που βρίσκομαι στην ομάδα βλέπω ότι υπάρχει ενα οικογενειακό κλίμα και θεωρώ ότι θα βγει και στα παιχνίδια αυτό. Όσο για τον κόσμο, τον χρειαζόμαστε στο γήπεδο, για να μας στηρίξει. Έχουμε πολύ καλή ομάδα για τα δεδομένα της Γ’ Εθνικής με ποδοσφαιριστές που αγωνίζονταν σε παραπάνω κατηγορίες σε Ελλάδα και εξωτερικό, αλλά και πολλούς νεαρούς με όρεξη και ταλέντο.

Οι στόχοι σου για τη νέα χρονιά;

Στόχος μου είναι να βοηθήσω την ομάδα να πρωταγωνιστεί και να ανέβει ψηλά. Είμαστε μια ομάδα που θα έχει στόχο κάθε Κυριακή τη νίκη!

Η Διοικούσα Επιτροπή τον καλωσορίζει του εύχεται υγεία και καλή επιτυχία.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.