Καρυπίδης: «Βαθμός σε δύσκολο γήπεδο»

Ο Σούλης Παπαδόπουλος παρακολούθησε το παιχνίδι με τον Διαγόρα από τις κερκίδες, όντας τιμωρημένος μετά την αποβολή του στον αγώνα με τον Ιωνικό. Έτσι στον πάγκο αλλά και στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα βρέθηκε ο συνεργάτης του, Σάββας Καρυπίδης.

Μετά το τέλος του αγώνα με τον Διαγόρα δήλωσε μεταξύ άλλων: «Στο αγωνιστικό κομμάτι κάθε ομάδα είχε από ένα ημίχρονο. Εμείς ήμαστε καλύτεροι στο α’ και θα μπορούσαμε σε μία-δυο περιπτώσεις να πετύχουμε ένα τέρμα. Το ίδιο και ο Διαγόρας β’. Όμως το πιο σημαντικό μετά το τέλος του αγώνα είναι ο βαθμός που πήρε η ομάδα μας. Συγχαρητήρια στους παίκτες μας για την προσπάθεια, σ’ ένα δύσκολο γήπεδο και απέναντι σε μία καλή ομάδα. Κοιτάμε το επόμενο ματς και θα δούμε τα λάθη μας για να τα διορθώσουμε και να παρουσιαστούμε καλύτεροι».

Γιδόπουλος: Λίγες ομάδες θα περάσουν από δω

Τους παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου εκπροσώπησε ο γκολκίπερ Νίκος Γιδόπουλος που ανέφερε: « Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο και οι δυο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο. Κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια, γιατί θέλαμε το αποτέλεσμα. Κι η ισοπαλία είναι καλό αποτέλεσμα για μας σε μια δύσκολη έδρα με μια δύσκολη ομάδα. Πιστεύω πως λίγες ομάδες θα περάσουν από δω έστω και με την ισοπαλία».

Ρουτζιέρης: Μόνο ο διαιτητής δεν είδε το πέναλτι

Στη φάση που ζήτησε ο Διαγόρας πέναλτι από τον διαιτητή Ματσούκα στη μονομαχία Θ. Παπαδόπουλου-Μπουτζίκου και στα σφυρίγματα των διαιτητών στάθηκε ο Πέτρος Ρουτζιέρης μετά την λήξη του αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου. Χαρακτηριστικά ο κόουτς των γηπεδούχων τόνισε χαρακτηριστικά:

«Ήταν μια δύσκολη εβδομάδα για μας γιατί είχαμε τραυματισμούς αλλά και αποχωρήσεις παικτών. Σήμερα αν είδατε δε συμπληρώσαμε δεκαοκτάδα, Ανεβάσαμε κάποιο παιδί από την Νέων. Παρά τις δυσκολίες ο Διαγόρας δεν μπόρεσε να παίξει στο α’ ημίχρονο καλό ποδόσφαιρο γιατί είχαμε κόντρα τον αέρα. Προσπαθήσαμε αλλά δε δημιουργήσαμε κάποιες φάσεις. Αντιθέτως στο β’ ημίχρονο ήμασταν κυρίαρχοι του παιχνιδιού. Ζητάμε ένα καθαρό πέναλτι το οποίο δεν είδε μόνο ο διαιτητής. Μακάρι οι διαιτησίες που παίζουν εδώ τις φιλοξενούμενες ομάδες, να παίζουν και μας σε όλα τα παιχνίδια. Έχουμε πολλά παράπονα από τις διαιτησίες που μας σφύριξαν μέχρι τώρα. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, γιατί τους άξιζε η νίκη που μας στέρησαν σήμερα. Συνεχίζουμε με τον ίδιο ζήλο για το επόμενο παιχνίδι που είναι εξίσου δύσκολο. Καλή συνέχεια στον Ολυμπιακό Βόλου».

Για λογαριασμό των παικτών του Διαγόρα μίλησε ο γκολκίπερ Θεμιστοκλής Τσέλιος, που δήλωσε:

«Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου για την προσπάθεια τους σε όλο το παιχνίδι. Παίξαμε έξυπνα και τις δυσκολίες τις αντιμετωπίσαμε με τον καλύτερο τρόπο. Στο β’ ημίχρονο ήμασταν αρκετά καλύτεροι. Θεωρώ πως θα μπορούσαμε να πετύχουμε τουλάχιστον ένα γκολ για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Μένουμε συγκεντρωμένοι όπως κάνουμε πάντα».

πηγή: xxsports.org

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.