Κασαπίδης: Φαβορί για άνοδο η Νίκη, πολύ πιο έμπειρη και γεμάτη ομάδα από μας

Μία από τις ιδιαιτερότητες του κυριακάτικου ματς της Νίκης Βόλου με τη Δόξα Λευκάδας εκτός έδρας την Κυριακή στις 17.00 για τον 3ο όμιλο της Β’ Εθνικής είναι και ότι οι γηπεδούχοι έχουν προπονητή τον Βολιώτη Θανάση Κασαπίδη. Ο πρώην τεχνικός της Νίκης θα τεθεί αντιμέτωπος με την αγαπημένη του ομάδα, την οποία θεωρεί φαβορί και για το μεταξύ τους παιχνίδι, αλλά και για την άνοδο, όπως τονίζει σε δηλώσεις που έκανε στο Magnesiasports. Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Εμείς έχουμε κάνει δύο νίκες σχετικά εκτός προγράμματος και είχαμε πει πριν την έναρξη του πρωταθλήματος ότι βασικός στόχος είναι οι δύο νίκες στις πέντε πρώτες αγωνιστικές. Έχουμε το μικρότερο μπάτζετ και πάμε καθαρά για σωτηρία και πιστεύω ότι η Νίκη, παρά τα όσα έχουν δηλώσει οι άνθρωποί της, είναι ένα από τα φαβορί για άνοδο. Εμείς έχουμε έναν 35χρονο παίκτη, τον Τζακόπουλο, έναν 24χρονο και όλοι οι άλλοι είναι 22 ετών και κάτω σε σύνολο 11 παικτών στο ρόστερ. Η Νίκη πολύ πιο έμπειρη ομάδα από μας, πιο γεμάτη και τη θεωρώ φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Εμείς από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό και το δικό μας παιχνίδι. Έχουμε μεγάλη διάθεση και βάζουμε μεγάλη ένταση στους αγώνες μας, ενώ έχουμε βάλει ως στόχο να σωθούμε γρήγορα.

Εμείς, ακόμη κι αν διακοπούν τα πρωταθλήματα λόγω κορωνοϊού, θα μείνουμε όλοι εδώ στη Λευκάδα κα θα συνεχίσουμε τη δουλειά και πιστεύω, επειδή θα μπουν αρκετές εμβόλιμες από το νέο έτος, ότι θα μπορούμε να αντεπεξέλθουμε. Ελπίζω στον δεύτερο γύρο να έχουμε ξεπεράσει την πανδημία και να παίξουμε στον Βόλο με κόσμο, που αποτελεί την πεμπτουσία του αθλήματος».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.