Καταδικάζει τις επιθέσεις κατά Μπονόβα ο ΣΦΟΒ

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Ολυμπιακού Βόλου, με την οποία υπερασπίζεται τον τεχνικό διευθυντή του Ολυμπιακού Βόλου, Ανδρέα Μπονόβα, και καταδικάζει τις επιθέσεις που δέχτηκε τα τελευταίες μέρες. Ως γνωστόν πρώτα ο Απόστολος Γαλάτης κι έπειτα ο Αχιλλέας Μπέος έβαλαν κατά του παράγοντα των ερυθρολεύκων. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Καταδικάζουμε τις επιθέσεις κατά του μέλους της Διοίκησης κ. Μπονόβα. Ο κ. Μπονόβας μαζί με τα άλλα παιδιά κατέβαλαν τεράστια προσπάθεια από το καλοκαίρι για την αναγέννηση της ομάδας μας.

Ο Ανδρέας Μπονόβας αποτελεί τιμή για τον Σύλλογο που είναι κοντά μας και προσφέρει τις γνώσεις και τις εμπειρίες του αμισθί. Οι Διοικούντες παρέλαβαν την ομάδα με στάχτες και καμένη γη. Από το μηδέν δημιούργησαν μια ανταγωνιστική ομάδα, η οποία από συγκυρίες και βρώμικο παρασκήνιο δεν πέτυχε τον στόχο της.

Οι όποιες επιθέσεις, κακόβουλες κριτικές και απαξίωση το μόνο που πετυχαίνουν είναι να μας συσπειρώνουν και να μας πεισμώνουν. Ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι ενωμένος με πίστη και αγάπη για την ομάδα του.

Στηρίζουμε με πάθος τη Διοίκηση και όλοι μαζί με αρραγές μέτωπο θα δώσουμε τη μάχη και τη νέα χρονιά. Με ομόνοια και ενότητα προχωρούμε, μαθαίνουμε από τα όποια λάθη μας και στέλνουμε το μήνυμα της επιτυχίας και της συσπείρωσης.

Την Κυριακή του Θωμά στο παιχνίδι της ομάδας μας θα είμαστε όλοι παρόντες και μετά δρομολογούμε την επόμενη μέρα. Ο Ολυμπιακός μας η μεγαλύτερη επαρχιακή ομάδα, θα βρει τον δρόμο του, θα «πνίξει» κάθε αντίπαλο και εχθρό και θα προσελκύσει και νέους επενδυτές, χορηγούς και φίλους.

Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα για όλη την οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.