Καταδύσεις: Ικανοποίηση στον ΝΟΒΑ για τον τίτλο του πρωταθλητή

Tο ενιαίο πανελλήνιο πρωτάθλημα όλων των κατηγοριών, το οποίο αναβλήθηκε λόγω της πανδημίας COVID-19 το καλοκαίρι, πραγματοποιήθηκε στο καταδυτήριο του ΟΑΚΑ, με τον ΝΟΒΑ να συμμετέχει με 6 αθλητές και αθλήτριες και κατάφερε να στεφθεί πανηγυρικά πρωταθλητής Ελλάδος στους νέους Α-Β κατηγορίας, και τη διοίκηση να εκφράζει την ικανοποίησή της.

Ο ΝΟΒΑ κατέκτησε τον τίτλο έστω και χωρίς τη συμμετοχή του διεθνή αθλητή Θανάση Τσιρίκου, που δεν έλαβε μέρος στους αγώνες λόγω ασθένειας. «Είμαστε αισιόδοξοι όμως ότι θα αναρρώσει και θα λάβει μέρος κανονικά στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα καταδύσεων που θα γίνει στο Κίεβο τον επόμενο μήνα» σημειώνει ο σύλλογος στην ανακοίνωσή του.

Όλοι οι αθλητές και αθλήτριες του ΝΟΒΑ που αγωνίστηκαν κατέκτησαν συνολικά 16 μετάλλια και επέστρεψαν στο Βόλο με το κύπελλο του πρωταθλητή της Α-Β κατηγορίας.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και οι θέσεις που κατέκτησαν οι αθλητές και αθλήτριες του ΝΟΒΑ είναι:

Μήτρου Γρηγόρης: 3 πρώτες και 2 δεύτερες θέσεις

Χαλέμου Σταυρούλα: 2 πρώτες, 1 δεύτερη και 2 τρίτες θέσεις

Μαλακασιώτη Ελένη: 1 πρώτη και 1 τρίτη θέση

Καρτσιώτη Μυρτώ: 2 δεύτερες θέσεις

Μέλλιου Μυρσίνη: 1 δεύτερη θέση

Λιάρος Γιώργος: 1 τρίτη θέση

«Ο πρόεδρος και το ΔΣ του ΝΟΒΑ συγχαίρουν τους αθλητές, τις αθλήτριες και τους προπονητές κα Καπετανιά Ντόρα, κο Λιάρο Λάμπρο και τους ομοσπονδιακούς προπονητές κο Τουλούδη Νίκο και κο Πέτρο Φυρίγο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.