Καταγγελία της Νίκης για επίθεση στον διευθυντή πόλο, Σωτήρη Καλογήρου

Καταγγελία για επίθεση στον διευθυντή του τμήματος πόλο της Νίκης, κ. Καλογήρου, από τον πρώην προπονητή των κυανόλευκων και νυν του ΟΥΚΒ, Δημήτρη Κόφφα, έκανε η Ερασιτεχνική Νίκη. Αναλυτικά η ανακοίνωση – καταγγελία:

“Ο  Γ.Σ. ΒΟΛΟΥ «Η ΝΙΚΗ» καταγγέλλει την άνανδρη επίθεση που δέχθηκε ο Τεχνικός Διευθυντής Υδατοσφαίρισης του Συλλόγου μας, Σωτήρης Καλογήρου, από τον προπονητή του ΟΥΚ Δημήτρη Κόφφα.

Ο Δημήτρης Κόφφας, εν ώρα υπηρεσίας ως ναυαγοσώστης σε γνωστή παραλία της πόλης, επιτέθηκε φραστικά με χυδαίες εκφράσεις και με την απειλή χειροδικίας στον κ. Καλογήρου που είχε πάει για μπάνιο, μπροστά στα μάτια της συζύγου του, την ημέρα της ονομαστικής του εορτής.

Επίσης εκφράστηκε με ακατονόμαστες εκφράσεις, κατά του συλλόγου της Νίκης Βόλου.

Ο κ. Καλογήρου σεβόμενος τον αθλητισμό της πόλης μας, έκανε παρέμβαση στην Εισαγγελία, εκδόθηκε Εισαγγελική Παραγγελία, το περιστατικό καταγράφηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση, προκειμένου να κληθεί ο εν λόγω για συστάσεις, ενώ ο κ. Καλογήρου, επιφυλάσσεται για την άσκηση παντός νομίμου δικαιώματός του.

Είναι απερίφραστα καταδικαστέες, τέτοιες συμπεριφορές από ανθρώπους που τους εμπιστεύονται οι γονείς τα παιδιά τους κι οφείλουν πρώτιστα, να διδάσκουν ήθος”.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.