Καταγγέλλει παράνομη είσοδο στις εγκαταστάσεις της Άλλης Μεριάς ο ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου

Μπορεί οι αθλητικές εγκαταστάσεις, τόσο ιδιόκτητες όσο και δημόσιες (όπως είναι της ΓΓΑ ή του εκάστοτε Δήμου) να έχουν κλείσει για το κοινό, ωστόσο δεν λείπουν και οι  «έξυπνοι» που παραβιάζουν ακόμη και την είσοδο ή την περίφραξη ορισμένων και εισέρχονται σ’ αυτές. Ήδη ο ΓΣ Βόλου έχει καταγγείλει τέτοιου είδους περιστατικά, για να ακολουθήσει σήμερα ο ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου, καταγγέλλοντας παραβίαση των κλειστών αθλητικών εγκαταστάσεων της Άλλης Μεριάς.

Όπως τονίζει στην ανακοίνωσή της, η Διοίκηση του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 σεβόμενη τις αποφάσεις των αρμοδίων αρχών  για αναστολή της δραστηριότητας  των αθλητικών συλλόγων όπως    και της Δημοτικής Αρχής για το κλείσιμο όλων των αθλητικών χώρων  προέβη στην διακοπή  των προπονήσεων όλων των τμημάτων του Συλλόγου και στο κλείσιμο όλων των  εγκαταστάσεων άθλησης  που χρησιμοποιεί.

Ωστόσο συμπληρώνει τα εξής: «Με λύπη μας διαπιστώσαμε ότι άτομα που δεν έχουν σχέση με  τον Σύλλογο μας παραβιάζουν την εντολή απαγόρευσης της χρήσης των εγκαταστάσεων  και παράνομα  εισέρχονται , όχι φυσικά από την κύρια είσοδο, στο γήπεδο ποδοσφαίρου των εγκαταστάσεων της Ακαδημίας ποδοσφαίρου στην Άλλη Μεριά.

Καλούμε  όσους παρανομούν και παραβιάζουν  τις αποφάσεις  της Πολιτείας ,να τις ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ διαφορετικά θα αναγκαστούμε να προβούμε σε καταγγελία στις Αστυνομικές αρχές προκειμένου να ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα φύλαξης και οι υπεύθυνοι να τιμωρηθούν όπως ορίζει ο νόμος».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.