Καταλυτικός ο ρόλος του Νίκου Σκουφογιάννη στη μεταγραφή Τσελεπή στην Ιταλία

Ο Τάσος Τσελεπής είναι πλέον παίκτης στην Dianesse & Golfo της Ιταλίας, κάνοντας το βήμα παραπάνω στην καριέρα του. Ο 23χρονος επιθετικός θέλει να ευχαριστήσει δημόσια μέσω του Magnesiasports τον άνθρωπο, που έπαιξε καταλυτικό ρόλο στη μεταγραφή του και δεν είναι άλλος από τον προπονητή του Αθλητικού Κολλεγίου της Νίκης  Βόλου, Νίκο Σκουφογιάννη.

Ο νεαρός τεχνικός έχει στενή φιλική σχέση με τον Ντενίς Μούτσα, που είναι στη διοίκηση του ιταλικού συλλόγου και με τον οποίον υπήρξε συμπαίκτης στους Νέους Αθλητές Νίκης. Ο 35χρονος παράγοντας της Dianesse & Golfo, που ζει τα τελευταία 15 χρόνια στη γειτονική χώρα, ζήτησε από τον Νίκο Σκουφογιάννη να του προτείνει κάποιους από τον Βόλο, που θα ήταν ικανοί να στελεχώσουν την ομάδα του κι εκείνος του πρότεινε τον Τάσο Τσελεπή. Μάλιστα, οι άνθρωποι της Dianesse & Golfo έχουν σχηματίσει από τα πρώτα φιλικά πολύ θετική άποψη για τον Βολιώτη επιθετικό και όλα δείχνουν ότι ο δίαυλος θα μείνει ανοιχτός με την προοπτική να πάνε κι άλλοι ποδοσφαιριστές από τον Βόλο στην ιταλική ομάδα.

Να σημειωθεί ότι μετά το τέλος του περσινού πρωταθλήματος και την άνοδο της Dianese & Golfo έγινε μία πανηγυρική εκδήλωση, κατά την οποία ο Ντενίς Μούτσα τιμήθηκε, ενώ έπαιζε στα μεγάφωνα ο ύμνος της αγαπημένης του Νίκης Βόλου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.