«Καταθέτουμε πρόταση, κλείσαμε παίκτες, προπονητή και προπονητικό κέντρο»

Σε συνέντευξη του στον τηλεοπτικό σταθμό Άστρα που έδωσε ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος επιβεβαίωσε ότι θα καταθέσει πρόταση μαζί με τον κ. Γιάννη Κουφιδάκη, για να αναλάβουν τη διοίκηση της ποδοσφαιρικής ομάδας του Ολυμπιακού Βόλου και μάλιστα προτίθενται να δώσουν συνέντευξη Τύπου την Παρασκευή γι’ αυτό το θέμα. Μάλιστα τόνισε ότι ο ίδιος και οι συνεργάτες του σε περίπτωση που εγκρίνει ο Ερασιτέχνης και η Γ.Σ. του συλλόγου το δικό τους πλάνο, έχουν ήδη προχωρήσει τον προγραμματισμό τους, έχοντας κλείσει παίκτες, τεχνικό τιμ και προπονητικό κέντρο για την προετοιμασία της ομάδας.

Παράλληλα, ήταν πολύ αυστηρός σχετικά με το θέμα της επικείμενης μετακίνησης του νεαρού τερματοφύλακα Νίκου Μπουργάνη στον Απόλλωνα Σμύρνης, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «ότι κάποιοι από Δευτέρα θα τρέχουν», εννοώντας ότι κάποιοι έβαλαν την υπογραφή τους για την παραχώρηση του παίκτη, απαλλάσσοντας πάντως από κάποια ευθύνη τον Ερασιτέχνη και στρέφοντας εμμέσως τα βέλη του σε συγκεκριμένη κατεύθυνση, την οποία δεν κατονόμασε.

Επίσης ο κ. Τσιμπανάκος ανέφερε ότι δεν υπάρχει καμία έγγραφη συμφωνία, που δεσμεύει τον Ερασιτέχνη να δώσει την ομάδα στον κ. Μποτσιβάλη, το περιβόητο δηλαδή ένα συν ένα, που επικαλείται ο δεύτερος, και πως αυτό θα ίσχυε, αν η σύνθεση της Δ.Ε. ήταν ίδια, κάτι που δε συμβαίνει, από τη στιγμή που ο ίδιος τα «έχει σπάσει» με τον πρώην συνεργάτη του. Πέρα απ’ αυτά υποσχέθηκε ότι με το δικό του πλάνο υπάρχει εξασφαλισμένη χρηματοδότηση, ώστε να ξανακάνει μεγάλο τον Ολυμπιακό.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.