Κατεπείγουσα έρευνα από την Εισαγγελία ζήτησε η Ομοσπονδία Πάλης

Μετά την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία (ΕΙΟ), η οποία βρέθηκε στο «μάτι του κυκλώνα» ύστερα από τις καταγγελίες της Σοφίας Μπεκατώρου, ήταν η σειρά της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης (ΕΛΟΠ) να γίνει αποδέκτης σοβαρών καταγγελιών.

Προς αποκατάσταση της εικόνας της Ομοσπονδίας, ο πρόεδρός της Στέργιος Λεωνάκης ζήτησε από τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας να διερευνηθούν όλες οι κατηγορίες κι αν υπάρχουν ευθύνες να αποδοθούν ή σε αντίθετη περίπτωση να ασκηθούν διώξεις σε όσους συκοφάντησαν την ομοσπονδία.

«Το ΔΣ δεν θέλει και δεν έχει σκοπό να αφήσει να αιωρούνται σκιές και κατηγορίες εις βάρος του και εις βάρος της ομοσπονδίας. Καταδικάζουμε κάθε μορφή αξιόποινης πράξης είτε αυτή είναι βία οποιασδήποτε μορφής, είτε συκοφαντικής δυσφήμισης», δήλωσε ο κ. Λεωνάκης.

«Σε κάθε περίπτωση, οι ένοχοι -όποιοι κι αν είναι αυτοί- θα κληθούν σύντομα να απολογηθούν στη Δικαιοσύνη, η οποία θα έχει τον τελευταίο και ισχυρότερο λόγο κι οφείλουμε όλοι να συμβάλλουμε με σεβασμό στο έργο της, προβάλλοντας μόνο την αλήθεια».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.