Καθάρισε με χατ-τρικ ο Σέττος, 0-3 η Αγία Άννα την Αγία Παρασκευή

Προσπάθεια του Σέττου στο ματς με την Αγία Παρασκευή

Η Αγία Άννα με χατ-τρικ του Σέττου πήρε μία εύκολη πρόκριση και επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί. «Θύμα» της η Αγία Παρασκευή, την οποία και κέρδισε με 0-3.

Ο Σέττος «χτύπησε» για πρώτη φορά στο 16’ με σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή μετά από σέντρα του Χατζητρακόσια. Στο 62’ έκανε το 0-2 με μονοκόμματο σουτ μετά από κεφαλιά-πάσα του Τζοβάρα, ο οποίος πρόσφερε έτοιμο γκολ στο 68’ μετά από ατομική ενέργεια και πάσα στον Σέττο, που σε άδειο τέρμα διαμόρφωσε το τελικό σκορ με τακουνάκι. Δοκάρι είχε στο 82’ ο Οικονόμου, χάνοντας ευκαιρία για το 0-4, ενώ θα μπορούσε στο τέλος να γίνει το 1-3, αλλά ο Αϊντίνι έκανε εντυπωσιακή απόκρουση στο παραθυράκι του.

Η Αγία Άννα ξεκίνησε με τον Αϊντίνι στο τέρμα, τους Πατσή και Παπαδήμο πλάγιους μπακ, τους Βέργο και Μπασδάνη στόπερ, ενώ στο κέντρο ήταν οι Σεραφείμ Τσιουρέλης, Φιλατζικιώτης και Αγιασιώτης. Αριστερά στην επίθεση τοποθετήθηκε ο Σέττος, δεξιά ο Χατζητρακόσιας και στην κορυφή ο Τζοβάρας.

Να σημειωθεί ότι ανάμεσα στους θεατές του αγώνα ήταν και ο αδερφός του Αντώνη Τζοβάρα, Γιώργος. Ο 20χρονος επιθετικός, που από τον ΠΑΟΚ πέρσι πήγε στη Σλόβαν Μπρατισλάβας, ψάχνει ομάδα και βρίσκεται στον Βόλο, κάνοντας προπονήσεις με την Α.Ε. 2002.

Η ενδεκάδα της Αγίας Άννας
Η ενδεκάδα της Αγίας Παρασκευής

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.