Καθάρισε νωρίς ο Ρήγας Φεραίος

Η αντίδραση μετά την ήττα από την Ιστιαία ήταν το ζητούμενο για τον Ρήγα Φεραίο, που όχι απλώς έδειξε ότι συνήλθε, αλλά με αντίπαλο μία δυσκολοκατάβλητη ομάδα, όπως τον Τηλυκράτη, καθάρισε το ματς πριν να συμπληρωθεί το πρώτο μισάωρο, ικανοποιώντας τους φίλους του στην κερκίδα του σταδίου του Βελεστίνου. Οι Βελεστινιώτες με δύο γκολ στο 20’ και το 27’ επικράτησαν με 2-0 της ομάδας από τη Λευκάδα, την οποία και πλησίασαν στον πόντο.

Το 1-0 ήταν χάρμα ιδέσθαι με τη συνεργασία δύο παικτών που έμαθαν μπάλα μαζί από μικροί στη Νίκη και όπως φαίνεται συνεργάζονται περίφημα. Ο Κυπτίου με υπέροχη ψηλοκρεμαστή διαγώνια σέντρα βρήκε τον Γκίκα σε θέση μέσα αριστερά της περιοχής κι αυτός με κεφαλιά στην κίνηση πέρασε πάνω από τον Καραγκούνη την μπάλα, που αναπαύθηκε στην απέναντι γωνία.

Το δεύτερο γκολ πάλι ξεκίνησε από τον Κυπτίου, ο οποίος έπιασε το σουτ με το αριστερό στο ύψος της περιοχής, ο Καραγκούνης απέκρουσε ελαφρώς και ο Σέττος που πήρε το ριμπάουντ σκόραρε και έγραψε το 2-0, αφιερώνοντας το γκολ στη γιαγιά του, η οποία ήταν στην κερκίδα και κατέβηκε στα κάγκελα, για να πανηγυρίσει με τον εγγονό της το γκολ.

Ο Σέττος στο 31’ έφτασε κοντά στο έκτο του φετινό τέρμα, αλλά το πλασέ του έφυγε λίγο πάνω από την εστία, ενώ οι ευκαιρίες για τον Ρήγα συνεχίστηκαν μέχρι το ημίχρονο, αφού στο 40’ ο Ζαχαράκης είχε δοκάρι, ενώ δύο φορές ο Κυπτίου, στο 42’ και το 45’. Ο Κυπτίου δε βρήκε στόχο, τη δεύτερη φορά μάλιστα με ψαλιδάκι.

Μοναδική αναλαμπή του Τηλυκράτη στο πρώτο μέρος ήταν το σουτ του Ορφανού στο 39’, που μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο Παπαγιάννης, αφού αρχικά η μπάλα πήγε να φύγει κάτω από τα πόδια του.

Ο Παπαγιάννης χρειάστηκε και στο 54’, διώχνοντας εντυπωσιακά την κεφαλιά του Κτενά, ενώ εκπληκτική ήταν και η επέμβαση του Καραγκούνη στην απέναντι εστία σε σουτ του Χύσα από το ύψος του πέναλτι στο 60’. Μέχρι το τέλος όσες φάσεις (64’ σουτ Κυπτίου λίγο έξω η κυριότερη για τον Ρήγα) και να έγιναν εκατέρωθεν δεν άλλαξαν το σκορ.

ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ: Παπαγιάννης, Χατζηαθανασίου, Γκάγκας, Σπαθής, Λάμπρου, Αλεξίου, Γεωργατζής, Κιπτίου (80′ Τσελεπής), Ζαχαράκης (58′ Χύσα), Γκίκας, Σέττος (75′ Τζοβάρας)

ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ: Καραγκούνης, Βρετός, Καταγής, Μπουρδούβαλης, Ιασωνίδης, Πολυχρονάκης, Ορφανός (56′ Περιστέρης), Κτενάς (56′ Βασιλείου), Σιδέρης, Μακρυγιάννης, Κοντογιάννης (73′ Τοντόροφ)

Λύση συνεργασίας με Ζαχαράκη
Τη λύση της συνεργασίας του με τον Γιάννη Ζαχαράκη ανακοίνωσε ο Ρήγας Φεραίος, ο οποίος χθες έπαιξε, ως βασικός μάλιστα, για τελευταία φορά με την ομάδα του Βελεστίνου. Μέχρι στιγμής αγωνίστηκε και στα δέκα ματς του πρωταθλήματος, τα επτά ξεκινώντας στην ενδεκάδα, αλλά και στο ένα ματς του Κυπέλλου ως αλλαγή. Ο Ρήγας Φεραίος εύχεται στον 26χρονο ποδοσφαιριστή καλή συνέχεια στη συνέχεια της καριέρας του.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.