Καθησυχαστική η διοίκηση της Δήμητρας…

Απουσίας αγώνων, διάφορες σκέψεις για το τι μέλλει γενέσθαι μπορούν να προκύψουν, ωστόσο η διοίκηση της Δήμητρας Ευξεινούπολης, εμφανίζεται καθησυχαστική, με τα μέλη της να περιμένουν την επανέναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Αυτό μπορεί να εξαχθεί τουλάχιστον ως συμπέρασμα, από τη διαδικτυακή τοποθέτηση της ομάδας, που  αναφέρει τα εξής: «Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει και στη διοίκηση! Ο πρόεδρος της Δήμητρας Τάσος Δεληζήσης, ο Αντιπρόεδρος Σπύρος Ντόντης, ο Λευτέρης Στουμπιτσόγλου, υπεύθυνος Τύπου και Επικοινωνίας και αντιπρόσωπος στην ΕΠΟ, μαζί με τον Γραμματέα της ομάδας Βασίλη Καραμπάση, τον Γενικό Αρχηγό Γιώργο Λιάκο, και τους Αποστόλη Στεφανή, Γιώργο Βουλτσίδη και τον υπεύθυνο Ακαδημιών Κώστα Καναβό, φροντίζουν όλα στη Δήμητρα να κυλούν σε κανονικούς ρυθμούς εν μέσω της πανδημίας ώστε με την επανέναρξη του πρωταθλήματος οι πάντες να είναι έτοιμοι για να πραγματοποιηθούν οι στόχοι της ομάδας».

Οι στόχοι της Δήμητρας είναι υψηλοί και μάλιστα πολύ, όπως τονίζεται στη σχετική τοποθέτηση, όπως και η πεποίθηση ότι αυτό θα φανεί στην εξέλιξη του πρωταθλήματος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.