Καθοριστική εντός έδρας ήττα για τις γυναίκες της Νίκης στην ΕΣΚΑΘ

Το άγχος κι η απώλεια συγκέντρωσης επηρέασαν τη γυναικεία ομάδα μπάσκετ  της Νίκης Βόλου, που δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε με 33-52 από τον μόνο πρώτο πλέον Απόλλωνα Καρδίτσας για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΕΣΚΑΘ Γυναικών στο κλειστό της Νέας Ιωνίας. Από την ομάδα της Νίκης Βόλου απουσίαζαν η Ισαβέλλα Ζουμπούλη (ψηλότερη παίκτρια της ομάδας) και η Εβελίνα Αλεξίου.

Σ’ όλη σχεδόν τη διάρκεια του αγώνα, κυριάρχησε το άγχος στις παίκτριες της Νίκης και έχασαν εύκολα. Η Δ.Ε. του τμήματος συγχαίρει τις παίκτριες και τον προπονητή για την προσπάθεια.

Ωστόσο, αυτή η ήττα είναι πολύ πιθανόν να αφήσει τη Νίκη για μία ακόμη χρονιά στην ΕΣΚΑΘ, αφού είναι εξαιρετικά δύσκολο να έχει κάποια απώλεια ο Απόλλωνας και θα πρέπει η Νίκη να πάει στην Καρδίτσα στο φινάλε του πρωταθλήματος να κερδίσει με 20 πόντους διαφορά, κάτι που αποτελεί πολύ αισιόδοξο σενάριο.

Τα δεκάλεπτα: 11-11, 17-26, 22-36, 33-52

Νίκη Βόλου (Ν. Γαλανάκης): Σαρακατσάνου, Κωστούλα 7 (1), Παρασχάκη, Αγαγιώτη 4, Μπράχου, Ντέγκα 2, Κόπανου 4, Παπαγακή 15 (1), Κατσιοπούλου, Τότση, Πασχαλίδη, Στρίγκου.

Απόλλων Καρδίτσας (Κ. Ναούμ): Μήνου 1, Τσιαχματιώτη, Γαλαγάλα, Χαρίση 2, Μπαράκου 8 (1), Χαβαλέ 14, Τσιριμώκου, Καλακώνα 14, Β. Μερισιώτη 13.