Καθοριστική εντός έδρας ήττα για τις γυναίκες της Νίκης στην ΕΣΚΑΘ

Το άγχος κι η απώλεια συγκέντρωσης επηρέασαν τη γυναικεία ομάδα μπάσκετ  της Νίκης Βόλου, που δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε με 33-52 από τον μόνο πρώτο πλέον Απόλλωνα Καρδίτσας για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΕΣΚΑΘ Γυναικών στο κλειστό της Νέας Ιωνίας. Από την ομάδα της Νίκης Βόλου απουσίαζαν η Ισαβέλλα Ζουμπούλη (ψηλότερη παίκτρια της ομάδας) και η Εβελίνα Αλεξίου.

Σ’ όλη σχεδόν τη διάρκεια του αγώνα, κυριάρχησε το άγχος στις παίκτριες της Νίκης και έχασαν εύκολα. Η Δ.Ε. του τμήματος συγχαίρει τις παίκτριες και τον προπονητή για την προσπάθεια.

Ωστόσο, αυτή η ήττα είναι πολύ πιθανόν να αφήσει τη Νίκη για μία ακόμη χρονιά στην ΕΣΚΑΘ, αφού είναι εξαιρετικά δύσκολο να έχει κάποια απώλεια ο Απόλλωνας και θα πρέπει η Νίκη να πάει στην Καρδίτσα στο φινάλε του πρωταθλήματος να κερδίσει με 20 πόντους διαφορά, κάτι που αποτελεί πολύ αισιόδοξο σενάριο.

Τα δεκάλεπτα: 11-11, 17-26, 22-36, 33-52

Νίκη Βόλου (Ν. Γαλανάκης): Σαρακατσάνου, Κωστούλα 7 (1), Παρασχάκη, Αγαγιώτη 4, Μπράχου, Ντέγκα 2, Κόπανου 4, Παπαγακή 15 (1), Κατσιοπούλου, Τότση, Πασχαλίδη, Στρίγκου.

Απόλλων Καρδίτσας (Κ. Ναούμ): Μήνου 1, Τσιαχματιώτη, Γαλαγάλα, Χαρίση 2, Μπαράκου 8 (1), Χαβαλέ 14, Τσιριμώκου, Καλακώνα 14, Β. Μερισιώτη 13.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.