Κατσούλης και Σταύρου το απόλυτο των συμμετοχών στον πρώτο γύρο

Το τέλος του πρώτου γύρου στον δεύτερο όμιλο της Γ’ Εθνικής βρήκε τον Ολυμπιακό Βόλου δεύτερο στη βαθμολογία, έναν βαθμό πίσω από τον Απόλλωνα Λάρισας (37 έναντι 36). Στα 15 παιχνίδια μέχρι στιγμής οι ερυθρόλευκοι έχουν 11 νίκες, 3 ισοπαλίες και μία ήττα από τον πρωτοπόρο και διαθέτουν μαζί με την Α.Ε. Καραϊσκάκης την καλύτερη άμυνα με επτά γκολ παθητικό και τη δεύτερη καλύτερη επίθεση με 27 γκολ ενεργητικό και τα 16 απ’ αυτά τα έχει σημειώσει ο Φλίγκος.

Συνολικά από τους Τζαναβάρα και Καβακά χρησιμοποιήθηκαν 26 ποδοσφαιριστές, δύο εκ των οποίων έχουν το απόλυτο των συμμετοχών, οι Κατσούλης και Σταύρου, ενώ ο πρώτος δεν έχει χάσει ούτε λεπτό. 14 συμμετοχές έχουν οι Οικονόμου, Δωματάς, Φλίγκος, Στουρνάρας, Ευθυμιάδης και Αναστασίου, με τους δύο τελευταίους να μπαίνουν συνήθως ως αλλαγή (στα οκτώ ματς ο πρώτος και στα εννιά ο δεύτερος).

Ακολουθούν με 13 συμμετοχές οι δύο κεντρικοί αμυντικοί που έφυγαν, Κωστόπουλος και Τέλλος, και οι Πότσι με 12 και Ιωαννίδης με 11. Αυτοί είναι και οι ποδοσφαιριστές με διψήφιο αριθμό συμμετοχών μέχρι στιγμής.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.