«Καζάνι που βράζει» η Νάπολι

Εκτός ελέγχου είναι πλέον η κατάσταση στη Νάπολι μετά τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα της ομάδας σε πρωτάθλημα και Champions League. Όπως μεταδίδουν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης υπάρχουν αρκετοί παίκτες, ανάμεσά τους και ο Κώστας Μανωλάς, που σκέφτονται ακόμη και το ενδεχόμενο αποχώρησης από το σύλλογο εξαιτίας των τελευταίων γεγονότων.

Πρόσφατα ο ισχυρός άνδρας των «παρτενοπέι», Αουρέλιο ντε Λαουρέντις, επιχείρησε να βάλει σε «καραντίνα» τους ποδοσφαιριστές, μετά την εντός έδρας ισοπαλία (1-1) με την Σάλτσμπουργκ για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League, με τον Κάρλο Αντσελότι να αντιδρά έντονα εκφράζοντας ανοιχτά την αντίθεσή του.

Αρκετοί παίκτες, εκ των οποίων κάποιοι μάλιστα επιτέθηκαν στον υιό του προέδρου, όταν εκείνος μπήκε στα αποδυτήρια για να τους ζητήσει εξηγήσεις, επικοινώνησαν με τους δικηγόρους τους, απειλώντας πως θα καταγγείλουν τα συμβόλαιά τους.

Οι ποδοσφαιριστές φοβούνται ακόμη και για τη σωματική τους ακεραιότητα, καθώς άγνωστοι εισέβαλλαν στα σπίτια των Πιοτρ Ζιελίνσκι και Άλαν, προκαλώντας φθορές και υλικές ζημιές.

Μάλιστα, ακολούθησε η καταστροφή του αυτοκινήτου του 25χρονου Πολωνού μέσου, κλέβοντας το στερεοφωνικό και το σύστημα πλοήγησης.

Όπως αναφέρουν τα μέσα ενημέρωσης της Ιταλίας αρκετοί παίκτες αναγκάστηκαν να προσλάβουν ακόμα και σωματοφύλακες, φοβούμενοι για τη ζωή τους.

Ο Κώστας Μανωλάς, που αποκτήθηκε το καλοκαίρι από την Ρόμα έναντι 36 εκατ. ευρώ, αλλά και έξι ακόμα συμπαίκτες του και συγκεκριμένα οι Μέρτενς, Κουλιμπαλί, Φαμπιάν Ρουίζ, Καγιεχόν, Ινσίνιε και Άλαν, περιμένουν να εκτονωθεί η κατάσταση, καθώς εάν δεν βρεθεί λύση είναι πιθανό να ζητήσουν μεταγραφή.

Η ιστοσελίδα «90min», αναφέρει την Άρσεναλ ως πιο πιθανό προορισμό του Έλληνα αμυντικού, σημειώνοντας πάντως, πως την απόφαση θα πάρει ο αντικαταστάτης του Ουνάι Έμερι.

Η Νάπολι μετά την ισοπαλία (0-0) με την Τζένοα το Σάββατο στο Σαν Πάολο βρίσκεται στην 7η θέση στη Serie A, πέντε βαθμούς μακριά από τα προκριματικά του Champions League και 13 πίσω από την πρωτοπόρο Γιουβέντους.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.