Και επίσημα στο Πανθεσσαλικό ο τελικός-Επιβεβαίωση του magnesianews

Απόλυτη δικαίωση του magnesianews, το οποίο από το πρωί σας είχε ενημερώσει αποκλειστικά ότι το Πανθεσσαλικό Στάδιο θα φιλοξενήσει τον τελικό ΠΑΟΚ-ΑΕΚ.

ΑΕΚ και ΠΑΟΚ λοιπόν θα μονομαχήσουν για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας, το Σάββατο 6 Μαΐου στις 20:30, και το Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου που ορίστηκε να φιλοξενήσει τη σπουδαία αναμέτρηση των δύο “Δικεφάλων”.
Ο ΠΑΟΚ επιθυμούσε να διεξαχθεί ο τελικός σε έδρα της επαρχίας, έχοντας απορρίψει την επιλογή του Ολυμπιακού Σταδίου. Από την άλλη, η Ένωση θα ήθελε το γήπεδο στο οποίο αγωνίζεται στη Super League, αλλά δεν έθετε βέτο για κάποια άλλη έδρα αρκεί να τηρούνται απόλυτα οι όροι, οι προϋποθέσεις και πάνω από όλα τα μέτρα ασφαλείας.
Η χωρητικότητα του γηπέδου ανέρχεται στους 22.307 θεατές και κατασκευάστηκε το 2004 για τις ανάγκες των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004, όσον αφορά στο άθλημα του ποδοσφαίρου.
Είναι ο δεύτερος τελικός που διεξάγεται σε αυτό το γήπεδο. Είχε προηγηθεί αυτός της σεζόν 2006-07 ανάμεσα σε ΑΕΛ και Παναθηναϊκό, με τους “βυσσινί” να κατακτούν το τρόπαιο (2-1).
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ
“Στο Πανθεσσαλικό στάδιο Βόλου, το Σάββατο 6/5/2017 και ώρα 20:30, θα διεξαχθεί ο τελικός αγώνας του Κυπέλλου Επαγγελματικών Ομάδων περιόδου 2016-2017, μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.