Ανακοίνωση απόκτησης Παπούλια από τον Ολυμπιακό Βόλου

Σε επίσημη ανακοίνωση απόκτησης του Παναγιώτη Παπούλια προχώρησε ο Ολυμπιακός Βόλου, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του magnesiasports πριν από τρεις μέρες. Η ανακοίνωση: “Παίκτης της ανδρικής ομάδας θα είναι για την επόμενη χρονιά ο Παναγιώτης Παπούλιας. Ο Παναγιώτης είναι 25 ετών, αγωνίζεται στη θέση του guard, έχει ύψος 1,88, ενώ ξεκίνησε το μπάσκετ από τις ακαδημίες της Νίκης Βόλου. Με το Παιδικό τμήμα της Νίκης Βόλου έχει κατακτήσει 2 φορές την τρίτη πανελλήνια θέση και έχει αναδειχθεί 2 συνεχόμενες χρονιές στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης και μια φορά μέλος της καλύτερης πεντάδας. Τη χρονιά 2007/08 υπήρξε μέλος της Εθνικής Ομάδας Παίδων.

Τη σεζόν 2009-2010 αγωνίστηκε με τη Νίκη Βόλου στη Γ’ Εθνική, την επόμενη μεταπήδησε στο Αιγάλεω και τη Β’ Εθνική, ενώ επέστρεψε στη Νίκη Βόλου, για να αγωνιστεί τις 2 επόμενες χρονιές στη Β’ και την Α2’ Εθνική Κατηγορία αντίστοιχα. Τις σεζόν 2013-2014 & 2014-2015 αγωνίστηκε στη Γ΄ Εθνική Κατηγορία με την ομάδα της Μεταμόρφωσης, με την οποία ξεκίνησε και την αγωνιστική περίοδο 2015-2016 μέχρι και αποχώρηση της ομάδας από το πρωτάθλημα. Το υπόλοιπο μισό εκείνης της χρονιάς αγωνίστηκε στον Γ.Σ. Αλμυρού. Την περίοδο 2016-17 αγωνίστηκε και πάλι στη Νίκη Βόλου στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ και αποτέλεσε βασικό στέλεχος της ανόδου στη Γ’ Εθνική κατηγορία.

H Διοικούσα Επιτροπή των τμημάτων μπάσκετ του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 καλωσορίζει τον Παναγιώτη στην ομάδα μας και εύχεται από κοινού Διοίκηση, προπονητής και συναθλητές του να πετύχουμε τους στόχους της ομάδας μας”.
Νωρίτερα η Νίκη είχε ανακοινώσει την αποδέσμευσή του. Η ανακοίνωση:
Η ανακοίνωση της Δ.Ε. μπάσκετ της Νίκης έχει ως εξής: “Ανακοινώνεται η ολοκλήρωση της συνεργασίας της Νίκης Βόλου με τον καλαθοσφαιριστή Παναγιώτη Παπούλια. Ευχαριστούμε πολύ τον Πάνο για την πολύτιμη συνεισφορά του στην άνοδο της ομάδας μας και του ευχόμαστε από καρδιάς καλή συνέχεια στην καριέρα του”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.