Και επίσημα Βίτσος στον Γ.Σ. Αλμυρού, που ανανέωσε με Κρανά

Έξι μέρες μετά την ανακοίνωση του Μαγνησιακού για την παραχώρηση του Βίτσου στον Γ.Σ. Αλμυρού, ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση της νέας ομάδας του 21χρονου τερματοφύλακα, που φωτογραφήθηκε με τον πρόεδρο του συλλόγου, Γιώργο Κοντογεωργάκη.  Επίσης έγινε γνωστή και η ανανέωση της συνεργασίας με τον Κώστα Κρανά, που ήταν ο άτυχος της περσινής χρονιάς λόγω των τραυματισμών, που είχε, με συνέπεια να αγωνιστεί τρεις φορές ως αλλαγή στο πρωτάθλημα για 85 συνολικά λεπτά στα εντός έδρας ματς με ΝΠΣ και Αμβρυσσέα και στο φινάλε με τον Ολυμπιακό Βόλου στο ΕΑΚ. Αναλυτικά:

«H επιτροπή ποδοσφαίρου του Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας για την αγωνιστική περίοδο 2018 -2019 με τον τερματοφύλακα Δημήτρη Βίτσο. Ο εν λόγω τερματοφύλακας είναι 21 ετών και προέρχεται από τον Μαγνησιακό. Του ευχόμαστε υγεία και καλή ποδοσφαιρική χρονιά.

Επίσης ανακοινώνουμε την ανανέωση συνεργασίας για την προσεχή αγωνιστική περίοδο με τον Κώστα Κρανά.Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός, ο οποίος προέρχεται από την Ακαδημία του Συλλόγου δυστυχώς την περυσινή αγωνιστική περίοδο ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς, με αποτέλεσμα να έχει ελάχιστες συμμετοχές στο πρωτάθλημα και να μην μπορεί να προσφέρει τα αναμενόμενα στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Συλλόγου. Του ευχόμαστε να είναι υγιής και καλή ποδοσφαιρική χρονιά».

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.