Και με κόσμο και χωρίς προβλήματα η Νίκη Βόλου

Η Νίκη είναι στην ευτυχή συγκυρία να μην έχει προβλήματα ούτε τραυματισμών ούτε τιμωριών κι έτσι θα παραταχθεί πλήρης στο ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου. Από την άλλη η τεχνική ηγεσία, αλλά και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας δεν ασχολούνται με τυχόν απουσίες του αντιπάλου τους ή τη μειωμένη ετοιμότητα κάποιων παικτών του, αφού πιστεύουν ότι σε ένα ντέρμπι αυτά δεν παίζουν μεγάλο ρόλο.

Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, η Νίκη δεν είχε στην ενδεκάδα τους δύο από τους κατά τεκμήριο καλύτερους της, τον Τζιώρα, που δεν είχε αγωνιστεί καθόλου, και τον Ιορδανίδη, που μπήκε ως αλλαγή στο τελευταίο τέταρτο. Τώρα όμως θα τους έχει κι αυτό μπορεί να κάνει τη διαφορά. Άπαντες στους κόλπους της ομάδας γνωρίζουν ότι χρωστούν μία μεγάλη χαρά στους φιλάθλους τους και θέλουν, αν μπορέσουν, να ξεπλύνουν και την ντροπή του περσινού 4-0, ενώ τονίζουν ότι στόχος είναι μόνο το τρίποντο ως μεγάλη ομάδα που είναι.

Η Νίκη είναι στο +6 από τον αιώνιο αντίπαλό της, που θα είναι αυτός που θα έχει το άγχος, καθώς η απειλή αφαίρεσης έξι βαθμών λόγω της υπόθεσης Κόλα, κάνουν περισσότερο επιτακτική για την ομάδα του Λάκη Μπακάλη την επικράτησή της.

Το θετικό είναι ότι, καλώς εχόντων των πραγμάτων, η ομάδα των Ξηροφώτου-Μπούις θα έχει στο πλευρό της τον κόσμο της, αφού από τον Ολυμπιακό Βόλου αποφασίστηκε ν’ ανοίξει το νότιο πέταλο, που βλέπει προς τη Νέα Ιωνία, και χωρίς διακριτικά και οργανωμένη μετακίνηση θα επιτραπεί να κάνουν τη δική τους εξέδρα οι Νικιώτες.

Το κρας τεστ με το φιλικό του καλοκαιριού ήταν επιτυχημένο και όλοι πιστεύουν, αφού και οι οργανωμένοι των δύο ομάδων έκαναν επαφές μεταξύ τους, ότι δε θα γίνει τίποτα και τα πάντα θα κυλήσουν ομαλά στο πρώτο μετά από χρόνια επίσημο ματς με φιλάθλους και από τις δύο ομάδες. Για τον λόγο αυτό έγινε σύσταση από τη διοίκηση του Ολυμπιακού Β. οι φίλαθλοι της ομάδας να προσεγγίσουν το Πανθεσσαλικό μέσω Περιφερειακού, ώστε οι οπαδοί της Νίκης να φτάσουν σ’ αυτό μέσω της Νέας Ιωνίας.

Απόλυτη ισορροπία στην προϊστορία σε ό,τι αφορά τη Γ’ Εθνική
4 νίκες της … Νίκης, 5 ισοπαλίες και 4 νίκες του Ολυμπιακού έχουν καταγραφεί σε ό,τι αφορά την προϊστορία αποκλειστικά στη Γ’ Εθνική μεταξύ των δύο ομάδων, με την ισορροπία να είναι απόλυτη.

Από τις 19/2/06, όταν ο Ολυμπιακός κέρδισε τη Νίκη με 2-1 (37’ πεν. Ζαβαντίας, 63’ Μπουέλε-2’ Μπαλάφας) και της έκοψε την άνοδο στην Α’ Εθνική, οι δύο ομάδες έχουν παίξει εννιά φορές, τις έξι τις σεζόν 2012-13 και 2013-14 στη Β’ Εθνική (στις πέντε δεν υπήρχε νικητής, ενώ στο περίφημο ματς στο ΕΑΚ με το γκολ του Τζιώρα η Νίκη πήρε το διπλό) και τρεις πέρσι και φέτος στη Γ’ (Νίκη-Ολυμπιακός 0-0 στο Π. Μαγουλάς στις 4/12/16, Ολυμπιακός-Νίκη 4-0 στις 23/4/17 και Νίκη-Ολυμπιακός 1-1 στις 12/11/17).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.