Κεμζούρα: Συγκροτημένη ομάδα η Μπάγερν

Για την πρωτεύουσα της Βαυαρίας αναχώρησε ο Ολυμπιακός, όπου αύριο τον περιμένεθ η Μπάγερν Μονάχου στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής στην Ευρωλίγκα.

«Είναι μια συγκροτημένη ομάδα. Παίζει σκληρό μπάσκετ. Ίσως να παίζουν απλά, όμως, ο κάθε παίκτης γνωρίζει καλά τον ρόλο του. Συχνά προσπαθούν να περάσουν τη μπάλα στην ρακέτα στον Μονρό», σχολίασε πριν την αναχώρηση της ομάδας του ο Κεστούτις Κεμζούρα.

«Έχουν το μέγεθος, αλλά έχουν και καλούς σουτέρ, όπως είναι ο Κόπονεν. Επίσης, οι Λο και Λούσιτς είναι πολύ σημαντικοί παίκτες. Οπότε, όπως είπα και πριν η Μπάγερν είναι μια συγκροτημένη καλή ομάδα», συμπλήρωσε ο τεχνικός της πειραϊκής ομάδας.

Ερωτηθείς για τον Γουίλι Ριντ, η εμφάνιση του οποίου απέναντι στη Ζαλγκίρις Κάουνας άφησε υποσχέσεις και ελπίδες, ο Λιθουανός κόουτς είπε: «Θεωρώ πως ακόμη βελτιώνεται και μας κάνει να νιώθουμε καλά. Αλλά ξέρω πως μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερος και το ξέρει και εκείνος. Ελπίζω πως αυτό θα γίνει».

Από την πλευρά του, ο Κέβιν Πάντερ σημείωσε: «Με τη Ζαλγκίρις ήταν καλή νίκη και τη χρειαζόμασταν. Θα πρέπει να χτίσουμε πάνω σε αυτή. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι, αλλά θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Δεν πρέπει να τους επιτρέψουμε να πάρουν τα επιθετικά ριμπάουντ, αλλά και να παίξουμε συγκροτημένη άμυνα. Αν τα κάνουμε αυτά, τότε θα έχουμε μια καλή ευκαιρία να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.