Κένταυρος Αγριάς: Νίκη επί Κερκυραϊκού και πιο κοντά στην κορυφή

Ακόμα μία εκτός έδρας νίκη πέτυχε ο Κένταυρος Αγριάς, στον εξ αναβολής αγώνα με τον Κερκυραϊκό με σκορ 22-27. Η μαγνησιώτικη ομάδα βρήκε σθεναρή αντίσταση από την ομάδα του Κερκυραϊκού, η οποία αν και διαθέτει νεανικό ρόστερ, ήθελε μπροστά στο ένθερμο κοινό της να παλέψει το παιχνίδι.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο, με την ομάδα της Κέρκυρας να έχει βραχεία κεφαλή στο σκορ μέχρι τα μισά του ημιχρόνου. Η ομάδα της Αγριάς έχοντας σαν αιχμή του δόρατος τους 19χρονους Μακρή και Χιώτη, πήρε στη συνέχεια το προβάδισμα στο σκορ μέχρι τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Μέχρι τα μισά του δευτέρου ημιχρόνου το παιχνίδι συνέχιζε να έχει τον χαρακτήρα του ντέρμπι, με τις δύο ομάδες να συμβαδίζουν στο σκορ. Από εκείνο το χρονικό σημείο μίλησε η εμπειρία των παικτών του Κενταύρου, που επέβαλαν τον ρυθμό τους, χτίζοντας μια διαφορά ασφαλείας μέχρι το τέλος του παιχνιδιού. Με τη νίκη αυτή η ομάδα του Κενταύρου έφτασε στους 5 βαθμούς και στη 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα του ομίλου, δύο βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο ομάδα των Ιωαννίνων.

Την Κυριακή 19 Ιανουαρίου αντιμετωπίζει στις 14.00, στο κλειστό του ΕΑΚ Βόλου, την ομάδα του Α. Ο. Κοζάνης, που βρίσκεται στη δεύτερη θέση του ομίλου με 6 βαθμούς. Πρόκειται για ένα σημαντικό παιχνίδι ανάμεσα σε δύο δυνατές και έμπειρες ομάδες και οι παίκτες της Μαγνησιώτικης ομάδας θέλουν τη στήριξη των φίλων της ομάδας και του αθλήματος.

Κερκυραϊκός Γ.Σ.:  Σπίγγος, Κοντογιώργης, Παπατριανταφύλλου, Κασίμης, Ξενίδης, Παγιατάκης, Χατζηπαρασίδης, Ντούκο 1, Κυριακίδης 2, Αγάθος 2, Καλούδης, Ζέρβας 3, Μπάμπουρας 5, Κουρτέσης 5, Γιανναράς 4, Μπόχτσης.

Κένταυρος Αγριάς Βόλου: Κρατήρας 2, Χιώτης 6, Δρενοβιάδης 4, Καρανάσιος 4 , Βαλκαμελής, Κρανιώτης 1, Χαλκιάς 2, Μακρής 7, Αργέντος 1, Γκαμώτσος, Μηλιόρδος, Λαγδός, Μάνο.

Τα πεντάλεπτα:  1 – 1, 3 – 2, 6 – 5, 7 – 9, 9 – 12, 11 – 13, 14 – 16, 17 – 17, 18 – 18, 19 – 21, 21 – 24, 22 – 27.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.