Κέρδισε μόνο τις εντυπώσεις, αλλά ηττήθηκε και πάλι ο Μαγνησιακός

Προσπάθεια του Τζιάνη στο σημερινό παιχνίδι
Εχασε στο Π. Μαγουλάς με 0-2 από τη Νέα Αρτάκη

Από μία ομάδα που δεν ήταν ούτε εμφανώς ανώτερη, ούτε έπαιξε κάποιο εντυπωσιακό ποδόσφαιρο έχασε και πάλι ο Μαγνησιακός.

Στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του 7ου ομίλου οι Βολιώτες ηττήθηκαν από την αποτελεσματική και έμπειρη Νέα Αρτάκη στο Π. Μαγουλάς με σκορ 0-2, με τους γηπεδούχους να κερδίζουν τις εντυπώσεις, αλλά κανένα βαθμό με την 6η ήττα σε επτά αναμετρήσεις, μένοντας έτσι στην τελευταία θέση με έναν βαθμό.

Ο Μαγνησιακός θα μπορούσε να κάνει το 1-0 στο 11’, όταν ο Τζιάνης, που πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση, μπήκε από τα δεξιά και πιεζόμενος σούταρε, ωστόσο απέκρουσε ο τερματοφύλακας Διαμαντής.

Το 0-1 έγινε στο 34’ με κεφαλιά του Σκριβάνου μετά από φάουλ του Ιορδανίδη, ενώ αμέσως μετά (35’) το σουτ του Ελέζι έφυγε λίγο άουτ σε μία σημαντική στιγμή για τους γηπεδούχους για την ισοφάριση.

Ο Μαγνησιακός κινδύνευσε στο 43’, όταν ο Παπαδάκης έφυγε στην πλάτη της άμυνας και σούταρε λίγο άουτ.

Στο 60ο λεπτό καταγράφηκε το σουτ πάνω από το δοκάρια του Ελέζι και στο 72’ ο Διαμάντης μπλόκαρε το σουτ Ψιάνου, που έκανε ντεμπούτο φέτος (σ.σ. το ίδιο συνέβη και με τον Βρονταρά).

Κι ενώ η ομάδα του Θάνου Θεοδώρου προσπαθούσε να φτάσει στην ισοφάριση, στο 84’ όλα τελείωσαν με το δεύτερο γκολ της Νέας Αρτάκης. Μετά από γύρισμα του Αποστόλη Χατζηστάμου σε κόντρα επίθεση ο Παπαδάκης με κοντινό πλασέ σημείωσε το 0-2 και σφράγισε το τρίποντο για τους Ευβοιώτες.

ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ (Θεοδώρου): Βρονταράς, Ζέρης, Σιάτρας (58’ Μαντώς), Βέρτζος, Τασιούλης (19’ λ.τρ. Ελέζι), Αλεξανδρής (76’ Ζαρκαδής), Καραστέργιος (58’ Χριστίδης), Τόγιας (58’ Ψιάνος), Γαλανόπουλος, Σταμάτης, Τζιάνης

ΝΕΑ ΑΡΤΑΚΗ (Μαγκαφίνης): Διαμαντής, Δ. Χατζηστάμου (80’ Καρλατήρας), Μερτύρης (80’ Ζαχαράκης), Τσούπρος, Στασινόπουλος, Γερογιάννης, Λάμπρου, Παπαδάκης, Σκριβάνος (72’ Βρεττός), Ιορδανίδης, Σπηλιώτης (58’ Απ. Χατζηστάμου).

Χρήστος Θανασούλης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.