Κέρδισε ο Γ.Σ.Α. (1-0 τους Μυρμιδόνες), αλλά έχασε τα …άχαστα

Το πρώτο τρίποντο κατέκτησε ο Γ.Σ.Α. κόντρα στους Μυρμιδόνες για το φετινό πρωτάθλημα μετά από δύο συνεχόμενες ισοπαλίες, παραμένει αήττητος και ατενίζει με περισσότερη αισιοδοξία το μέλλον, περιμένοντας να ενταχθούν κι άλλοι παίκτες στο ρόστερ του από τη νέα εβδομάδα. Ντεμπούτο με τα «κυανόλευκα» έκαναν στο σημερινό ματς οι νεαποκτηθέντες Γιώργος Τσάμης και Ζήκος Δήμας.

Το ματς με τους Μυρμιδόνες ήταν ένας επιθετικός μονόλογος, με τους παίκτες του Κώστα Ρέππου να παίρνουν κεφάλι στο σκορ μόλις στο 7ο λεπτό με προβολή του Παναγιώτη Κοντοβά στο δεύτερο δοκάρι, μετά από σέντρα από τα δεξιά του Χριστοφορίδη.

Η μοναδική καλή στιγμή των Μυρμιδόνων προήλθε μετά από κακή έξοδο του Κοντογεωργάκη σε γέμισμα, με τον Μάντζαρη να παίρνει την κεφαλιά –μετά από γέμισμα του Παλάσκα- και τη μπάλα να περνάει δίπλα από το δοκάρι της εστίας του Γ.Σ.Α.

Στην επανάληψη οι «κυανόλευκοι» έχασε σωρεία ευκαιριών να διπλασιάσει τα τέρματά του, με πιο χαρακτηριστική το χαμένο πέναλτι του Κλουκουτάρα στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων –στην τελευταία φάση του αγώνα- το οποίο κέρδισε ο ίδιος σε ανατροπή του από τον Τσέργα, με τον Γκόγκο να πέφτει στη δεξιά γωνία του για να μπλοκάρει σταθερά τη μπάλα.

Στο 56’ ο ιδιαίτερα κινητικός Χριστοφορίδης δεν κατάφερε να πλασάρει εύστοχα, από πλάγια θέση, προ κενής εστίας κι ενώ ο Γκόγκος ήταν εξουδετερωμένος, ενώ στην επόμενη φάση ο ίδιος είδε το σουτ που επιχείρησε από δεξιά, να περνάει δίπλα από το απέναντι δοκάρι. Την ίδια τύχη είχε και το σουτ του Γκάμπα, όπως επίσης και του Δήμα.

Στο 67’ ο Κοντοβάς, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, επιχείρησε το σουτ, με τον Κατσαβριά να διώχνει πάνω στη γραμμή.

Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει στις προσπάθειες του Αναστάση Τσέργα, να αναχαιτίσει τις προσπάθειες των γηπεδούχων, έχοντας άξιο συμπαραστάτη των Γιώργο Κοντοβά.

Γ.Σ.Α.: Κοντογεωργάκης, Μπαράκου (65’ Ζήκος), Νικογιάννης, Αράπης, Τσιάτσιος, Γκάμπας (74’ Τσάμης), Ζαντιώτης, Τετριμίδας, Χριστοφορίδης, Κλουκουτάρας, Κοντοβάς.

Μυρμιδόνες: Γκόγκος, Τσέργας, Τσεκρέτζι, Γ. Κοντοβάς, Κατσαβριάς, Μάντζαρης, Χριστοδουλόπουλος, Παλάσκας (78’ Μηλιώνης), Τσόγκας, Α. Κοντοβάς (55’ Μακρής), Κακλιάς.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.