Κέρδος οι νέοι για τον Ολυμπιακό Βόλου

Ο Ολυμπιακός Βόλου πήγε αυθημερόν στη μακρινή Φιλιππιάδα, έχοντας να αντιμετωπίσει από τη μία τη δεδομένη κούραση και από την άλλη τις πολλές απουσίες του. Ωστόσο, η ομάδα του Κώστα Μπράτσου έπαιξε στο συντριπτικά μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού ποδόσφαιρο κυριαρχίας, παρόλ’ αυτά της έλειψε το γκολ, με συνέπεια το τελικό 0-0, τη στιγμή που οι γηπεδούχοι, όπως παραδέχτηκε και ο προπονητής τους, Γ. Γιάννος, κοίταξαν να μη χάσουν, κινούμενοι πίσω από την μπάλα με αμυντικούς προσανατολισμούς, ενώ αυτοί ήταν που καίγονταν για τους βαθμούς.

Το βολιώτικο συγκρότημα προσπάθησε να «πατήσει» μπάλα και το κατάφερε σε μεγάλο βαθμό, παρά τον ανασταλτικό παράγοντα του αγωνιστικού χώρου. Από την άλλη ήταν συμπαγές αμυντικά και δεν κινδύνευσε.

Αυτό που είναι κυρίως άξιο σχολιασμού η εμφάνιση των νεότερων παικτών και ειδικότερα του Σκανδάλη, που έπαιξε για πρώτη φορά ως βασικός και ήταν εξαιρετικός, όσο και των αδερφών Κόκκα.

Αρχικά, ο Σκανδάλης αγωνιζόμενος δίπλα στον Μασάντο ως αμυντικός μέσος, βοήθησε τον Πορτογάλο να οργανώσει το παιχνίδι, έχοντας πολλά τρεξίματα και καταπίνοντας πολλά χιλιόμετρα. Αυτό του επέτρεψε να κόψει πολλές μπάλες και να συντελέσει σε μεγάλο βαθμό στην εύρυθμη αμυντική λειτουργία της ομάδας του. Παράλληλα, έδινε σωστά την πρώτη πάσα και πάντα προς τα μπρος.

Ο Ανδρέας Κόκκας για μία ακόμη φορά συνέχισε να εκπλήσσει. Βοήθησε και επιθετικά, αλλά και αμυντικά, αφού έχοντας να αντιμετωπίσει τον καλύτερο παίκτη των γηπεδούχων Μπαστάνη, πήγε πολύ καλά, τη στιγμή που οι γηπεδούχοι προτιμούσαν τις περισσότερες φορές να παίζουν από την πλευρά του.

Σε ό,τι αφορά τον δίδυμο αδερφό του Δήμο Κόκκα έδειξε ποδοσφαιρικό θράσος στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός, αν και το παιχνίδι του, όπως και των άλλων νεαρών, ήταν στην αρχή κάπως αναγνωριστικό και δικαιολογημένα.

Να σημειωθεί ότι στο 90’ πέρασε ως αλλαγή και ο Αγγελής, κάνοντας κι αυτός ντεμπούτο με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.