Κεριά και λουλούδια στην Τούμπα (βίντεο)

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Κεριά και λουλούδια έξω από το γήπεδο της Τούμπας στη Θεσσαλονίκη αφήνουν περαστικοί, μετά την τραγική είδηση για τον θάνατο 7 οπαδών του ΠΑΟΚ σε τροχαίο σε αυτοκινητόδρομο στην Ρουμανία, ενώ μετέβαιναν στη Γαλλία για τον αγώνα της αγαπημένης τους ομάδας με τη Λυόν.

Σε σχετικό βίντεο φαίνονται δύο περαστικοί να έχουν αποθέσει ένα κασκόλ του ΠΑΟΚ και μια ανθοδέσμη έξω από το γήπεδο του Δικέφαλου του Βορρά, ενώ παράλληλα ανάβουν κεριά στη μνήμη των αδικοχαμένων οπαδών.

Μια κυρία που άφησε τα λουλούδια είπε με δάκρυα ότι μόλις έμαθε τα μαύρα νέα έσπευσε να αφήσει τα λουλούδια στη μνήμη των οπαδών που έσβησαν τόσο άδικα στην άσφαλτο. «Μόλις το έμαθα ήρθα αμέσως. Εγώ μεγάλωσα σε αυτό το γήπεδο», είπε δακρυσμένη.

Ένα μπουκέτο με λίγα άσπρα τριαντάφυλλα, Ένα κασκόλ του ΠΑΟΚ και δύο κεριά αναμμένα κάτω από τη σημαία της ομάδας έξω από το γήπεδο της Τούμπας αποτελούν ένα μικρό αλλά ουσιαστικό μνημείο στη μνήμη των 7 φιλάθλων που σκοτώθηκαν στη Ρουμανία.

Κεριά και λουλούδια στην Τούμπα στη μνήμη των αδικοχαμένων οπαδών του ΠΑΟΚ, βίντεο και φωτογραφίες
Κεριά και λουλούδια στην Τούμπα στη μνήμη των αδικοχαμένων οπαδών του ΠΑΟΚ, βίντεο και φωτογραφίες

 

Αρκετοί είναι οι κάτοικοι που περνούν από το σημείο κοιτάζοντας λυπημένοι το αυτοσχέδιο μνημείο, ενώ βουβά περνούν και τα παιδιά που γυμνάζονται στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ.
Πηγή: protothema.gr
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.