Κι όμως η Ξάνθη… φωνάζει για διαιτησία!

Η πλευρά της Νίκης Βόλου έχει αρκετούς λόγους να φωνάζει για τη διαιτησία του Γιώργου Τακίδη στο παιχνίδι με την Ξάνθη και έχει αρκετές φάσεις να επισημάνει, αλλά η φιλοξενούμενη στο χθεσινό παιχνίδι ΠΑΕ ήταν αυτή που εξέδωσε ανακοίνωση για να… διαμαρτυρηθεί!

«Κύριε Τακίδη, θα μπορούσατε να είστε ο πρωταγωνιστής του αγώνα με μία ακριβοδίκαιη διαιτησία κι όχι να «κλέψετε» τις εντυπώσεις με τον μη καταλογισμό πέναλτι στο χέρι αμυνομένου της Νίκης στη φάση του 23ου λεπτού και σε προσπάθεια του Γκινσάρι. Δυστυχώς δεν ήταν η μοναδική στιγμή που αδικήσατε τον ΑΟΞ στο πρώτο ημίχρονο. Ελπίζουμε η ανάπαυλα να σας ηρεμήσει και να βλέπετε τα πράγματα όπως συμβαίνουν στον αγωνιστικό χώρο» ανέφερε η πλευρά του ΑΟΞ για τον αγώνα με τους «κυανόλευκους».

Βέβαια για τις καθυστερήσεις που έκαναν οι παίκτες της Ξάνθης και για την ανοχή του διαιτητή όσον  αφορά τουλάχιστον αυτό το κομμάτι δεν γίνεται λόγος, ούτε καν έμμεση αναφορά. Ούτε για τα σφυρίγματα που μπορεί να φαινόντουσαν ασήμαντα, αλλά συνέβαλαν κι αυτά στο να «σπάει» ο ρυθμός του αγώνα, όντας ανάποδα πολλές φορές.

Το είπε όμως πρώτος απ’ όλους ο Αλέκος Βοσνιάδης, ότι η Νίκη έπρεπε από νωρίς να «καθαρίσει» το παιχνίδι, ώστε να μην παίξει ρόλο η στάση του διαιτητή…

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.