Κίνδυνος τιμωρίας έδρας για τη Νίκη, επιβάλλεται οι φίλαθλοι να είναι προσεκτικοί

Ένα πολύ μεγάλο πρόστιμο 5.000 ευρώ επιβλήθηκε στη ΠΑΕ Νίκη Βόλου για άναμμα πυρσών και ρίψη μπουκαλιών στο βολιώτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στις 17/11. Πλέον  ο κόσμος της ομάδας θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός στα επόμενα παιχνίδια στη Νεάπολη,  καθώς, αν στη Νίκη ασκηθεί νέα πειθαρχική δίωξη, ο κίνδυνος ακόμη και τιμωρίας της έδρας είναι αυξημένος.

Για το θέμα έκανε παρέμβαση στο Blue Heart Fm 105.1 ο υπεύθυνος Επικοινωνίας της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, Κώστας Καραγεωργόπουλος, ο οποίος ανέφερε:

“Θα ήθελα να κάνω μία τοποθέτηση, η οποία, λίγο-πολύ, εκφράζει το σύνολο των ιθυνόντων της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, σχετικά με ένα πάρα πολύ σημαντικό ζήτημα, το οποίο προέκυψε και πρέπει να μιλήσουμε στον κόσμο μας γι’ αυτό.

Όπως οι περισσότεροι γνωρίζουν, χθες γνωστοποιήθηκε πως Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσής μας επέβαλε πρόστιμο 5.000 ευρώ στην ΠΑΕ Νίκη Βόλου για τα όσα έγιναν στο παιχνίδι της 17ης Νοεμβρίου, ανάμεσα στην ομάδα μας και τον Ολυμπιακό στη Νεάπολη.

Οι ιθύνοντες της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, στο πλαίσιο των δύο συνεχόμενων εντός έδρας αγώνων που έρχονται, αλλά και για όλους τους αγώνες στο γήπεδό μας, μέχρι το τέλος της σεζόν, καλούν τους φιλάθλους να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί. Ο πειθαρχικός νόμος είναι σαφής, γνωρίζουμε πολύ καλά ποιοι είναι πλέον οι λόγοι για τους οποίους επιβάλλονται οι τιμωρίες. Δεν πρέπει να ανάψει κανένα καπνογόνο, καμία κροτίδα, κανένα βεγγαλικό, δεν πρέπει να υπάρξει καμία ρίψη οποιουδήποτε αντικειμένου εντός αγωνιστικού χώρου. Η ομάδα μας, ύστερα από τις χθεσινά γεγονότα, είναι υπότροπη και το οποιοδήποτε επόμενο ενδεχόμενο πειθαρχικής δίωξης μπορεί να φέρει ακόμα ένα υψηλότερο χρηματικό πρόστιμο και τιμωρία, ενδεχομένως, της έδρας μας.

Ο καθένας μας αύριο και σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι, από ‘δω και στο εξής, προστατεύει την ομάδα του, το σπίτι του, την οικογένειά του. Είναι υπεύθυνος για τον εαυτό του και τον διπλανό του, είναι η ασπίδα της ομάδας και της προσπάθειας που γίνεται. Ο νόμος έχει γίνει πάρα πολύ αυστηρός. Όποιος γνωρίζει αυτές τις καταστάσεις και προβεί σε μία ενέργεια που “σηκώνει” επιπλέον ποινή στην ΠΑΕ, είναι σαν να θέλει να τιμωρήσει την ίδια του την ομάδα”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.