Κινείται για τις επόμενες προσθήκες ο Ολυμπιακός Βόλου

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η υλοποίηση του σχεδιασμού για την ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου, καθώς οι διοικούντες και το προπονητικό επιτελείο δείχνουν ότι θέλουν τη νέα χρονιά να κάνουν κάτι καλύτερο από την τελευταία αγωνιστική περίοδο. Αναλόγως κινούνται λοιπόν και στις μεταγραφές, έχοντας ήδη συμφωνήσει με τους  Παρασκευά και Γκοντόπουλο αλλά και τον νεαρό Σταθούρο.

Οι μεταγραφές φυσικά δεν έχουν ολοκληρωθεί, με τις συζητήσεις να συνεχίζονται. Η  σημαντική περίπτωση παίκτη που δείχνει να απασχολεί εσχάτως τους «ερυθρόλευκους» έχει να κάνει με καλαθοσφαιριστή με ιδιαίτερη εμπειρία στα εθνικά πρωταθλήματα και μεγάλες δυνατότητες, που μπορεί να δώσει το κάτι παραπάνω σε όποια ομάδα κι αν αγωνίζεται. Από την άλλη όμως υπάρχουν εμπόδια στην ολοκλήρωση της συμφωνίας, καθώς δεν έχει ανακοινωθεί επισήμως ότι ο παίκτης έχει αποδεσμευθεί από την τελευταία ομάδα στην οποία αγωνίστηκε, ενώ έχει στη διάθεσή του και πρόταση από σύλλογο μεγαλύτερης κατηγορίας. Οι δύο πλευρές δεν δείχνουν να είναι κοντά, αλλά όσο δεν υπάρχει οριστική εξέλιξη, η Διοικούσα Επιτροπή δείχνει να επιμένει και να ελπίζει.

Από εκεί και πέρα, η Διοικούσα Επιτροπή συνεχίζει την αναζήτηση παικτών που θα συμπληρώσουν το ρόστερ και θα αποτελούν καλές εναλλακτικές λύσεις, δίνοντας βάθος στον πάγκο. Ήδη οι αναζητήσεις και επαφές βρίσκονται σε εξέλιξη, με παίκτες σε καλή ηλικία που θα αντικαταστήσουν τους αποχωρήσαντες (Μπούρας, Μπουσκολίτης και Ευτυχίδης) και θα δίνουν σημαντικές ανάσες στους βασικούς.

Όσον αφορά τις ανακοινώσεις; Οι εκπρόσωποι της ομάδας αναφέρουν ότι προς το παρόν δεν θα υπάρξουν, θέλοντας να παρουσιάσουν όλο το ρόστερ επισήμως και πιθανότατα σε ειδική εκδήλωση, όταν αυτό θα έχει διαμορφωθεί πλήρως.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.